şu küçük anadolu takımlarının büyük takımları kullanarak rant ve reklam peşinde koşmaları ne zaman biticek bakalım
bugün CTRL ve V tuşları iyi çalıştı senin, her konuya aynı mesajı atıyorsun. ben de yapıştır yapayım da tekrarlayayım: "Biraz daha yaratıcı ol."
quote:
Orjinalden alıntı: CARNIVALE
quote:
Orjinalden alıntı: murat23
şu küçük anadolu takımlarının büyük takımları kullanarak rant ve reklam peşinde koşmaları ne zaman biticek bakalım
bugün CTRL ve V tuşları iyi çalıştı senin, her konuya aynı mesajı atıyorsun. ben de yapıştır yapayım da tekrarlayayım: "Biraz daha yaratıcı ol."
beşiktaş taraftarına biraz daha yaratıcı olun gibi bir söylem evde kahkaha atıp ev halkını uyandırmama sebep oldu eyvalah kardeş iyi guldurdun beni gece gece iddaa da yatmıstım canım sıkkındı moralım yerıne geldi
Delikanlı BursaspOrluların Girdiği Trübün..Estikleri Trübün..(Yerseniz)
Düştükleri sene nasl düştüklerini kendileri çok iyi biliyor..Akçaabat a bile yenilerek en büyük rakibini yenemiyorsan düşersin arkadaş..Evet sizin rakibiniz Akçaabat Beşiktaş Değil.. Bursa Taraftarı Gündemde kalmak Halkı kenetlemek ve takımı ateşlemek için Beşiktaşı karşısına aldı..Bunun herhangi bir izahı olamaz..aksini iddaa eden varsada sebepleriyle söylesin..Dileyene o senenin tüm dökümünü dökerim..Öyle Bön bön baka kalır..Ama gerek yok bilen biliyor.. İstanbul uşağı adana diyen bursaspOr Fenerbahçe yalakalığından kendini alamıyor bir türlü.. Seneler Önce Fenerbahçelilerin kendilerince yaptığı erkekliği(Siyah beyaz Atkı ve formalarla 1000 polisin olduğu trübüne girmek)Aynen Bu maçta tekrarladılar..Girdikleri trübüne de dikkat..Yukardaki resimde alenen ortada herşey.. Yaratıcılıktan bahseden arkadaşlarada şunu söylüyorum..Bursada 1 kere bursa gOOOL gOOL gOOOL diye bağırdınız ve delgado attı golünü..Evet Cidden çok yaratıcısınız..İyi bir galibiyetti bizim için..
Saymayı bilmeyen bursaspOrlu kardeşlerim içinde sayıyorum
Beşiktaş 1-2-3 BursaspOr : O
Bu fotoyu atlamışım..Bu sanırım DELİKANLILIKLARININ Seviyesini belli ediyor
vay vay suraya bak ya bur-sa-lı-lar yine türemiş,aferin güzel yaptınız geldiniz adanaya en azından dışarı çıkarılmadan önce 1 golümüzü gördünüz,ya bide delikanlılıktan bahsediliyo ya hepten kutluyorum sizi bur-sa-lı-lar delikanlılığın anlamınıda değiştirdiniz ya helal valla,ya bişey diycem madem çok delikanlıydınız neden maça formalarınızla ve amigolarınızında belirttiği gibi 2000 kişiyle gelmediniz bakim ,hadi anladık formayla gelmeyi g.tünüz yemiyo 2000 kişi nereye gittinizde adanaya gelesiniz oda ayrı konu,işin özü salak saçması resmen gerizekalılığın bir göstergesi olan şu olayı savunan bur-sa-lı-lar ı ben ayrıyeten kutluyorum ve takımları Beşiktaşımız karşısında acziyet içerisinde kıvranıp 3 golu sindirmeye çalışırken büyük bur-sa-s-por ( heceleme uymadı ama olsun ) taraftarının derdine bak
Ya böle şeylere ne gerek var ya valla beşiktaşlılığımdan utandım..
6-7 yaşlarında bir çocuk... Tribünde ezilmekten kılpayı kurtulmuş... Kafasının üzerinden uçuşan koltuklar nedeniyle kendi kıyametini yaşamış! Polisin kucağında ağlarken tir tir değil, zangır zangır titriyor... Bunun sebebi insan kılığına girmiş yaklaşık 20 kadar soytarı... Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz çapulcular.. Üzerlerine siyah-beyaz bir şeyler giyip girmişler Beşiktaş tribününe... Girdikleri yetmemiş, koltukları kırıp başlamışlar Beşiktaşlıların üzerine atmaya... Sonra... Sonrası kızılca kıyamet... Ne çocuk görüyor gözleri, ne de kadın... Yazıklar olsun... Bu holiganları futbolun içinde barındıranlara, onları besleyenlere (!) bir değil, bin kere yazıklar olsun... Sorsanız Bursaspor taraftarı olduklarını söylerler... Oysa ne Bursa'ya, ne de başka bir takıma taraftar olamayacak kadar insanlıktan uzaklar. O minik yavrunun halini görünce tek kelimeyle sinirlerim boşaldı, maç yorumlayacak hâl bırakmadılar bende... Allah cezalarını versin... Pırıl pırıl bir zeminde, yıllardır takımlarını özleyen Beşiktaşlıların tıklım tıklım doldurduğu tribünler önünde oynanması gereken güzelim maçı katlettiler... Oysa iki kulüp arasındaki aptalca gerginliğe rağmen her şey güzel başlamıştı. Bursaspor'un kurallara aykırı olarak taşıdığı pankart dahi kimseyi tahrik etmeye yetmemişti. Önce Serdar'ın, ardından Holosko'nun golleri gelince maç zaten zordan kolaya döndü Ama ne fayda... Birçok insanın ezildiği, çocukların korkudan titrediği, ölüm tehlikesi yaşadığı bir ortamda Beşiktaş kazansa ne olur, Bursa kazansa ne olur. Hep birlikte kaybediyoruz aslında. Federasyona büyük iş düşüyor. O çapulcuları bu maça getirenlerden hesap sorulmalı. Öyle bir sorulmalı ki cümle aleme ibret olmalı. Yoksa bu gidişle oynadığımız oyun futbol olmaktan çıkar... Hatta çıktı bile...
Turgay DEMİR
Olaylar üzücü...Ama büyütülen maça bakın ya...
Beşiktaş - Bursa DERBİSİ
zavallı topluluğu olup çıkmışlar. Orda 6-7 yaşındaki çocuğu hastanelik edip 70-80 yaşındaki koskoca dedeniz yaşındaki adamların olduğu tribüne girmek kolay tabi...
Neyse yazık size söylenicek laf yok. Ayrıca @CARNIVALE: ne olduğunuzu sanıyosunuz ki siz? 3-5 soytarı tipli adam toplanmışlar girmişler adana stadına yaşlı başlı insanların oraya çoluk çocuğun yanına hala burda yazıyosun değilmi 3 tane yemişsin. Utan da biraz sus bence.
Büyüklerize karşı terbiyeli olmayı öğretememişiz galiba.
2.sınıf takımlarla mı uğraşıcaz?
2.Truva gerçekleşti.
@ CARNIVALE:
Sen ne bicim insansin ya??? Cikip coluk cocugun oldugu, kadinlarin ve yaslilarin zor durumda kaldigi bir tribünde olay cikartan Bursa Taraftarini bize karsi savunuyorsun. Bi de cikmis bize Cihat Aktas´in katilinin resmini koyuyorsun cevap olarak. O katil tek kisi, ama sizinkiler toplu halde iki senedir bize karsi hep ayni, hep ayni...
Hesap soruyorsunuz demek. E o zaman asil sorumlulara hesap soracaksin. Mantiksiz ve akilsiz bi sekilde cikip sucsuz insanlara saldirmakla eline ne geciyor? Kuslarin beyni bile sizinkinden daha büyük kapasiteye sahip. O yüzden size kusbeyinli bile demeye dilim varmiyor.
Carnivale, sen böyle bu sekilde olay cikartan Bursa Taraftarini savunmaya devam et. Zaten kisiligini en net bir sekilde ortaya koymus oluyorsun. Bundan sonra da TÜM forum senin ne bicim bir "insan" oldugunu biliyor.
Aferin CARNIVALE... Bravo! Bravo!
quote:
Orjinalden alıntı: Göktuğgfb
2.Truva gerçekleşti.
Sevindigin seye bak... Orda yaralananlarin arasinda senin kücük kardesin, annen veya deden olsayi acaba gene böyle sacma bir espri yapip -Smilie koyar miydin?
walla 2 sene once antalyada yedigi dayagın haddi hesabı yok nerde teksaslılar tribun liderleri konussunlar 10 yasındakı bebeye vurmayla delikanlı olunmuyo 30 yasındaki bursalılar yalvardılar vurmayın die burda 10 yasındaki bebeye el kaldıran zalavvı zıhnıyete acıyorum vurmayın die yalvaran adamları gordum ben vurmadım acıdıgımdan ınsanlıgımdan
Hiçbir Beşiktaşlı Fb veya Bursa forması giymez. Bu kadar küçülmeyin.
quote:
Orjinalden alıntı: berkem
Bir gece ansızın gelebiliriz
nereye gelıyon solesene ufak takımın ufak taraftarı bizim üzerimizden reklam yapmayın yav bu alemde çArşıyla kımse raks edecek seviyede değil bosunuza yormayın kendınızı komık ve ezık durumuna dusuyorsunuz
Anlaşılan bursanın suyunu içenlere bişi oluyormuş. Bursalı taraftarlarda hazmedememe sorunu teşkil edilmiştir : P
quote:
Orjinalden alıntı: OkanBJK1903
@ CARNIVALE:
Sen ne bicim insansin ya??? Cikip coluk cocugun oldugu, kadinlarin ve yaslilarin zor durumda kaldigi bir tribünde olay cikartan Bursa Taraftarini bize karsi savunuyorsun. Bi de cikmis bize Cihat Aktas´in katilinin resmini koyuyorsun cevap olarak. O katil tek kisi, ama sizinkiler toplu halde iki senedir bize karsi hep ayni, hep ayni...
Hesap soruyorsunuz demek. E o zaman asil sorumlulara hesap soracaksin. Mantiksiz ve akilsiz bi sekilde cikip sucsuz insanlara saldirmakla eline ne geciyor? Kuslarin beyni bile sizinkinden daha büyük kapasiteye sahip. O yüzden size kusbeyinli bile demeye dilim varmiyor.
Carnivale, sen böyle bu sekilde olay cikartan Bursa Taraftarini savunmaya devam et. Zaten kisiligini en net bir sekilde ortaya koymus oluyorsun. Bundan sonra da TÜM forum senin ne bicim bir "insan" oldugunu biliyor.
Aferin CARNIVALE... Bravo! Bravo!
kardeş okuman yazman yoksa yapabileceğim bir şey yok, yukarıda herşey açık, kendi taraftar forumlarında yazanlara bir bak, bu arada hakaretlerini üstüme alınmıyorum aynen sana iade ediyorum, afiyetle yersin.
quote:
Orjinalden alıntı: fanatik123
quote:
nereye gelıyon solesene ufak takımın ufak taraftarı bizim üzerimizden reklam yapmayın yav bu alemde çArşıyla kımse raks edecek seviyede değil bosunuza yormayın kendınızı komık ve ezık durumuna dusuyorsunuz
Bırak Teksas'ı Tommiks halleder onu.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
quote:
Orjinalden alıntı: fanatik123
quote: