Şimdi Ara

BJK 3 Temmuz'dan Ötürü Ceza Almış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyaztvde soyledi az once.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam başka ne olacaktı ki? takım otobüsünü platinin arabasının yerine park ettik diye alacak değiliz ya
  • YD nin pisilklerinden kurtulamadık gitti arkadaş en azından kulübü temizledik daha öyle ... yapamazlar.
  • bu ne gereksiz bir başlıktır? neyden alacaktık
  • Sabahtan beri idari bilmem neden ceza aldik diye konular var.

• Hadi bizim olay sansasyoneldi gövde gösterisi yapmak istendi falandı filandı da Bjk'ye ceza vermenin mantığı nedir? Yav transferde usülsüzlük her sene en az bir takımın yaptığı bir şey. Kaç tanesi Avrupa'dan men almış?
  • yazık çok yazık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Hadi bizim olay sansasyoneldi gövde gösterisi yapmak istendi falandı filandı da Bjk'ye ceza vermenin mantığı nedir? Yav transferde usülsüzlük her sene en az bir takımın yaptığı bir şey. Kaç tanesi Avrupa'dan men almış?

En yakın örneği ŞL finalinden önce Bayern'in Götze'yle ilgilenmesi,transfer etmesi ve Götze'nin finalde oynayamaması.Güya sakattı,yemeyiz bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder1911

bu ne gereksiz bir başlıktır? neyden alacaktık

cartoon doğru söylemiş.ben de çok gördüm, yok mali yapıdan vsvs yazanlar vardı,adam gerekçesini açıklamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

Sabahtan beri idari bilmem neden ceza aldik diye konular var.

Evet olabilir noldu ? Sen gelip burada trollük yapacağına. Gitde fenerbahçe bölümünde şikeci adamların hala kulübünüzde yöneticilik yaptığına üzül. Sonra CAS davası onurumuzdur deyip neden çektiğinizi düşün ve üzül. Şimdi tahkimden sonra tekrar amele gibi CAS'a başvuracağınıza üzül. Sonra kupa el değiştirip Trabzon spora gittiğinde ben trollüyeceğim fenerbahçe bölümünde

• quote:

Hadi bizim olay sansasyoneldi gövde gösterisi yapmak istendi falandı filandı da Bjk'ye ceza vermenin mantığı nedir? Yav transferde usülsüzlük her sene en az bir takımın yaptığı bir şey. Kaç tanesi Avrupa'dan men almış?

Türkiye deki transferleri dinlemeye alsınlar %80 ninde aynı suç bulunur.Örneğin geçen sene gs nin yaptığı transferler necati yiğit culio gibi.
    Radara biz yakalandık ama cezanın kalkacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

Evet olabilir noldu ? Sen gelip burada trollük yapacağına. Gitde fenerbahçe bölümünde şikeci adamların hala kulübünüzde yöneticilik yaptığına üzül. Sonra CAS davası onurumuzdur deyip neden çektiğinizi düşün ve üzül. Şimdi tahkimden sonra tekrar amele gibi CAS'a başvuracağınıza üzül. Sonra kupa el değiştirip Trabzon spora gittiğinde ben trollüyeceğim fenerbahçe bölümünde

Sen ne anlatiyon moruk ?

• Ya arkadaş, bu BJK ve FB hadi şike yaptı diyelim...Ulan kendi kendilerinemi yaptılar ? Bilmem kaç maç diyorsun, demek o kadar takım var..Onlar nerede ?

Şikeden degil bu cezalar...Zaten kulüpleri bağlayan kesin hükümlerde yok..Varmı ? Somut delil yok ellerinde...
  • quote:

quote:

Türkiye deki transferleri dinlemeye alsınlar %80 ninde aynı suç bulunur.Örneğin geçen sene gs nin yaptığı transferler necati yiğit culio gibi.
    Radara biz yakalandık ama cezanın kalkacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Ya arkadaş, bu BJK ve FB hadi şike yaptı diyelim...Ulan kendi kendilerinemi yaptılar ? Bilmem kaç maç diyorsun, demek o kadar takım var..Onlar nerede ?

Şikeden degil bu cezalar...Zaten kulüpleri bağlayan kesin hükümlerde yok..Varmı ? Somut delil yok ellerinde...

Zamanı gelince alacaklar
    Önce eleme oynayanlara verildi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ne anlatiyon moruk ?

he abim he ne dediğimi anladın sen sus şimdi ağlamaya devam et.

Ulan bjknin 2 kati ceza almisiz ne trollugu yanlis bilgilerdirme yapiyor millet

Bende onu diyorum sen bizi bilgilendirme, sanane bizden ? git bölümüne. CAS'a hangi yüzle gideceğiz diye bilgilendir milleti. Şikeci Aziz Yıldırımın tişörtlerini hangi yüzle giydik diye bilgilendir tamam mı ?

• 4EverManiac 4 kullanıcısına yanıt
    sakin ol adam kotu birsey mi demis? Ben de tercumesini yapayim biz transfer usulsuzlugu ya da benzeri seyden degil , sike yapmak , ya da tesebbus etmek ten dolayi ceza aldik. Soylenen bu. Transferler ya a baska birseyle alakasi yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen ne anlatiyon moruk ?

he abim he ne dediğimi anladın sen sus şimdi ağlamaya devam et.

Ulan bjknin 2 kati ceza almisiz ne trollugu yanlis bilgilerdirme yapiyor millet

Bende onu diyorum sen bizi bilgilendirme, sanane bizden ? git bölümüne. CAS'a hangi yüzle gideceğiz diye bilgilendir milleti. Şikeci Aziz Yıldırımın tişörtlerini hangi yüzle giydik diye bilgilendir tamam mı ?

Sıkıntılı mısın çocuk? Dünden beri her Bjkli adam akıllı aklı selim yorumlar yazıyor. Seni istisna diye mi yolladılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

bu ne gereksiz bir başlıktır? neyden alacaktık

cartoon doğru söylemiş.ben de çok gördüm, yok mali yapıdan vsvs yazanlar vardı,adam gerekçesini açıklamış.

sende konuşacak yer buldun mesut
  • sinirler bozuk millet düşünemiyor aldırmayın pek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.