Bildirim
bizimkimyamız nasıldır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gayet iyidir. PDF'ler gayet kaliteli. Ben memnunum Giriş videolarında görebilirsin.
Konu anlatımda çok zorlamayan hafif siklet sorularla seni ısındırır. Konu anlatımda verdiği bilgiler cidden altın değerinde. PDF'leri çıkart yada 1 hafta sonra sanırsam kitap çıkacak onu bekle.
uygulama soruları ciddi anlamda her bilgiyi tarıyor. test baya muazzam zaten boş soru saçma soru görmezsin.
Pişman olmazsın. Olsan bile yaz para iadesi yapıyorlar bu konuda baya açık ve netler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 18 Kasım 2017; 17:28:39 > -
LYS si nasıldır hocam bir bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: skayress
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 18 Eylül 2018; 21:43:7 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: biradetanketim
Gayet iyidir. PDF'ler gayet kaliteli. Ben memnunum Giriş videolarında görebilirsin.
Konu anlatımda çok zorlamayan hafif siklet sorularla seni ısındırır. Konu anlatımda verdiği bilgiler cidden altın değerinde. PDF'leri çıkart yada 1 hafta sonra sanırsam kitap çıkacak onu bekle.
uygulama soruları ciddi anlamda her bilgiyi tarıyor. test baya muazzam zaten boş soru saçma soru görmezsin.
Pişman olmazsın. Olsan bile yaz para iadesi yapıyorlar bu konuda baya açık ve netler.
Sağolun bilgilendirdiğiniz için hocam. Üye oldum, satın alacağım büyük ihtimal.
Çıkartacakları kitap ayrı soru bankası mı olacak yoksa pdf gibi videolar ile beraber mi gidecek.. Eğer öyleyse boşuna kendim çıkartmayayım. -
Reklam derken hocam? -
Hocam ygs kimya için almanızi önermem. Ygs kimya için youtubeda kkmya özeli izleyin ve palme konu anlatimdan ojuduktan sonra soru bankasına geçin çok rahat yetecektor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Bundy
quote:
Sağolun bilgilendirdiğiniz için hocam. Üye oldum, satın alacağım büyük ihtimal.
Çıkartacakları kitap ayrı soru bankası mı olacak yoksa pdf gibi videolar ile beraber mi gidecek.. Eğer öyleyse boşuna kendim çıkartmayayım.
Selamlar,
PDF'leri kitap haline getirteceğiz. Ama 1 hafta süresi var. İşin lojistik kısmı çok can sıkıcı. kargo paketleme cart curt. Bekleyebilirsin yani. Bir durum olursa da bana mesaj atabilirsin buradan.
---
-
quote:
Orijinalden alıntı: David Belle
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: skayress
Geçen Sene Organik Kimya derslerinden yararlanmıştım, o kadar zaman geçti hala aklımda. Konuyu işleyiş sırası hocanın müfredattan farklı bu kısım için aslında bana kalırsa doğrusunu yapmış.
Mesela alkanları işliyor sonrasında alkan eldesine geçmiyor. Önce tüm hidrokarbon ester keton aldehit bileşiklerini anlatıyor. Sonrasında eldelerde bunları birbirine bağlayıp anlatıyor daha da kalıcı oluyor. Çok fazla soru var 650 tane falan toplamda.
Elektroliz gibi iğrenç bir konuyu z ciddi anlamda güzel yazmış. Çıkmış ÖSYM sorularında hatam yok denecek kadar azdı.
PDF olayında ciddi titizlik var. Sıkmıyor beni.
Kardeşim yavaş reklam yap, utanmıyor musunuz cidden?
Diyecek bir şey bulamıyorum, sen ne demek istediğimi iyi anladın.
kardeşim cidden adam anlatıyor
kullansan sende yaparsın baya iyiler
-
Weheyy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 20 Kasım 2017; 1:27:6 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X