Ben ortaokuldayken bu grup hepsi patlama yaşamıştı bütün kızlar grup hepsinin şarkılarını sölüyodu koridorlarda aşk sakızımısınn diye çığlık çığlığa koşturan kızlar, bahçede güne açan çiçekler gibiyiiizzz yalannnn yALLLLaaaannn ölene dekk beraberizz ımMmMmmmmmm yALLLLLAAAANN diye taklalar atan kızlardan geçilmiyodu. biz de erkekler olarak en güzeli eren hayır gülçinin memeleri daha güzel diye tartışıyoduk, ben en çok ereni beğeniyodum. bizim sınıftakı kızlarda 4 kız toplanmış biz grup hepsiyiz diye dolanıyolardı. aralarından 1 tanesiyle de flört ediyo gibi bişeydik hoşlanıyoduk karşılıklı olarak. bu kız ben eren olcam demiş diğer kızda hayır ben olcam demiş bunlar saç saça baş başa sınıfın ortasında yuvarlanıyolar biz tabi kızların etekleri açılıyo izleriz diye hiç ayırmıyoz. hatta ayıranı ben döverim diyodum oturup izliyoduk, arada bi gaza getirmek için durun yapmayın kızlar üfff ne dediiii falan diyoduk çok güzel günlerdi yav . ama eren gerçekten çok güzeldi yav, şimdi yine birleşseler dinlerim ben bunları