Bildirim
Bizim Rapciler reklam yıldızı oldu xD
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ooo :D -
vay be koçlara bak :) -
Star veriyor -
bu cocuklarda köşeyi döndü bi biz kaldık -
Çünkü bize kitap yakışır
ehehe yakında filmlerde orda burda oynamaya başlarlar :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
bu cocuklarda köşeyi döndü bi biz kaldık
-
-
birileri hemen kapmis ufakliklari.. maasallahlari vardi youtube daki video da -
yahu o kadar kısa fiLm çekeriz bi cacık oLduğumuz yok, adamLara bak =)) -
Sıraya vurarak ünlü oldular.Bu ülkede emeğe saygı kalmamış kim halkı kazıklayabilirse o öne çıkıyor.
-
Ben de duvara vurarak video yapmayı sonra Vatan gazetesinde kuponla verilen Sudoku reklamında oynamak istiyorum...
-
aslında çocukların yaptığı hiç birşey iki dandik ritm sallama sözler örn: tuvalete gittim altıma yaptım sigara yaktım içtim alkol içtim uh oh yeah. ama nie bu kadar ünlü oldular anlamıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: AlcohollicA
aslında çocukların yaptığı hiç birşey iki dandik ritm sallama sözler örn: tuvalete gittim altıma yaptım sigara yaktım içtim alkol içtim uh oh yeah. ama nie bu kadar ünlü oldular anlamıyorum
evet aynen katılıorum
-
quote:
aslında çocukların yaptığı hiç birşey iki dandik ritm sallama sözler örn: tuvalete gittim altıma yaptım sigara yaktım içtim alkol içtim uh oh yeah. ama nie bu kadar ünlü oldular anlamıyorum
Bu Ülkede Böyle Şeyler Para Ediyor... -
quote:
O yaşta öyle çocuk başka bulamazsında ondan -
-
quote:
Orjinalden alıntı: Trio
quote:
O yaşta öyle çocuk başka bulamazsında ondan
ne tipler gördüm kaç yaşında neler yapıolar bunlardanda küçükler -
oooo kuuuul
Ben buna gülerim -
quote:
Orjinalden alıntı: Trio
quote:
O yaşta öyle çocuk başka bulamazsında ondan
10 ya$ında dünya satranç $ampiyonasında 2. oLan Türk gencimizi kimse tanımıyor ..
çocuk kasparovLa yarı$mak istiyorum diyor ..
Benzer içerikler
- balıktan sonra sütlü tatlı yenir mi
- süper dişi ünlüler
- buzlukta 2 yıllık et yenir mi kadınlar kulübü
- galviks şurup ne işe yarar
- herkesi güldüren palyaço hikayesi
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- elektrikli bebek arabası
- büyük indirim günleri ne zaman
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X