Şimdi Ara

Bizim millet kaldırımda neden yol vermez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş hepsi kaldırım mafyası. Göktaşı gibi geliyor en ufak bir kenara çekilme yok. 5-10 santim kalana dek sanki karşıdan gelmiyormuşsun gibi yürüyor. Sonra sanki görüş mesafesi 10 santimmişte seni yeni görmüş gibi bir sahtekar şaşırmalar tip tip bakmalar ve istemeden kıçını biraz yana kaydırmalar. Ne şimdi bu yani namus meselesi falanmı? Kenara çekilen kayıpmı ediyo oyunmu? Kadıköyde oturuyorum zaten nüfusun yarısı neredeyse yabancı oldu onlara dikkat ediyorum daha 10 metre varken yol verme moduna giriyorlar. Demekki insanda böyle bir mekanizma var bizimkilerde niye yok onu anlamıyorum kaldırımlar zaten yok gibi bişey.

• ben öyle bi tip görünce aynısını ona yapıyorum omuz atarak geçiyorum yol vermeden sonra şaşırıyo sanıyoki ben ona yol vericem o bana vermesede
  • Öyle tiplere uyuz oluyorum. Onun da yol vermesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden ben kenara çekilir yol verirdim birkaç tane dallamanın freni kopmuş gibi dümdüz gidip sürtüşmemizden sonra bayanlar hariç kimseye yol vermiyorum. Boyumun uzun olması sebebiyle de dallamalar son anda çekilmek zorunda kalıyor.
  • Geçende bir arkadaşım geldi Samsundan oda aynı tepkiyi verdi "insanlar serseri kurşun gibi yürüyo" diyince dedim demekki bende değil tuhaflık.
  • Bebek arabalı kadınlar da aynı üstüme üstüme sürüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Eskiden ben kenara çekilir yol verirdim birkaç tane dallamanın freni kopmuş gibi dümdüz gidip sürtüşmemizden sonra bayanlar hariç kimseye yol vermiyorum. Boyumun uzun olması sebebiyle de dallamalar son anda çekilmek zorunda kalıyor.

Yol vermemek doğru değil en güzeli ben çekilmem gerektiği kadar çekiliyorum karşıdan gelende aynı şekilde çekilse çarpmayacak şekilde yani. Çekilmezse sağlam çarpıyorum arkama dönüp bakmıyorum bile. Ondan sonra dikkat eder herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaldırımda durup konuşan grup

• İnsan mı ?
  • Bir ben böyle hissediyorum sanıyordum yalnız değilmişim
  • Bebek arabali kadın terörü

• Bu bir tek bana oluyor sanıyordum ama gerçekten birçok insan bu sorunu yaşıyormuş.Siz yine iyisiniz.Ben kaldırımdan geçerken adam utanmadan sandalyesini kaldırıma koyup orayı kapatıyor.Utanmasa üstünden atla diyecek.Adam kaldırımda kendi çapında ufak kaldırım ogs'si kurmuş.Yakında haraç da keserler.Kaldırım magandaları işte...
  • Ben genelde veriyorum. Nedense vermediğim zaman karşımda ki veriyor ve kendi kendime ulan çok pişman oldum keşke ben verseydim diyorum
  • mmmhh mhhh vermiycem
  • Geçen yaz bodruma gittik merkezde işimiz vardı önümüzde de 2 tane turist adam bizim acele işimiz olduğunu anladı arkada olduğumuz halde bize yol verdi. Şimdi düşünüyorumda türkler önündeki insana bile yol vermezken yabancılar bizden kat kat üstün bir medeniyet kurmuş helal olsun adamlara

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    aynı durumdayız hocam.bu ic konusmalar bir harika

• kaldırımda 3 kişi yan yana yürüyüp yolu kapatanlar var bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • At kafayı geç hiç uğraşma.
  • banada yapıyorlar ulan çarpışıcaz hala üstüme yürüyor bazen sinir oluyorum bende yapıyorum hala aynısını yapıyorlar yol verme yok
  • Son moda kaldırım ortasında grup sohbeti.

Kaldırımdan insen arabalar var.

Zaten kaldırım ortasında pinekleyen yaratıklar olmasa da arabalar var.

Utanmasalar evin çatısına park edecekler.

1 dakika duraklasan çarpıp geçiyorlar kusura bakma diyen bile yok.

Öldürmeye kalksan ömrün yetmez bu yaratıkları.

Heryerde görgüsüzlük diz boyu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.