Şimdi Ara

Bizim Evin Halleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Atv'de 17.30'da hafta içi başlayan bu diziyi izleyen var mi acaba ?

Dizi Güzel aslinda ama ya bu diziye Zeliha diye bi gerzek Soktular tam bi embesil aşıgı oynuyor bence bu zeliha'yi biraz daha rahat dogal oynamasi gerekiyor. ne bilim onu görünce pc'yi tekmeleyesim geliyor.
    Annem olmasa izlemiycemde annemin pc'yi ele gecirmesiyle bende mecbur izliyorum diziyi

ee sizler e düşünüyorsunuz izliyorsanız tabii bu Rüzgar yoksa zelihayla birliktemi olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 28 Kasım 2008; 18:16:32 >

• eskiden eski bölümlerini izlerdim atvdeki bölümleri izlemiyorum
  • Dizi TRT'deyken herkesin izleyeceği, basit bir aile dizisiydi. Ferhunde Hanımlar'ın devamı gibi.

Şimdi Brezilya dizilerinden farksız bir dizi oldu.

Koca Ankara'da başka insan yokmuş gibi; o onun kardeşiyle evlenir, o onun çocuğunu kaçırır, yok öbürünün kan davalısı çıkar, yok kan davası için gelen adamın kan kardeşi diğerinin başına bela bir adam ve eniştesi çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 28 Kasım 2008; 19:59:06 >
  • ewt haklisiniz Trt iken cok daha iyiydi şimdi napcaklarini şaşirdilar.
    yanliz son günlerde sevenleri ayirmak moda oldu
  • Bu dizi 1500 bolum falandi herhalde, yanlis hatirlamiyorsam.

Bu kadar uzatilirsa civir tabi, bu dizide dogan cocuk 20lik deikalnli oldu hala bu dizide oynuyor ...anlayan anladi.
  • bende kanal 1 de bayagı bi izliyodum. sonraları gerçekten abarttılar. en sonda çocugun kayboldugumu desem yoksam öldümü bi anlaşılsın artık. gerçekten SIK-TI-LAR!!!
  • ATV kadar saçma bir kanal görmedim.
    Güzelim diziyi oyuncularının dahi haberi olmadan bitirdiler.

Focus Film şu an kanal arıyor arkadaşlar,çekimler devam ediyor,ve bir kanal bulunduğu takdirde dizi kaldığı yerden devam edecek.

Filmin senaristleri kendilerini toparlamaları gerek.

Dizi çok yavaş ilerliyor.
    Dila'nın çabucak bulunması,ve aptalca Töre olayının derhal çözülmesi gerekiyor.
    Bu ili öğe de diziyi çekilmez hale getiriyor.
    Öte yandan Zeliha karakteri bence çok iyi oturdu.
    Kız harbiden çok doğal oynuyor(yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılmıyorum)
    Rüzgar'da ise tam bi İtalyan Havası var.
    Çok romantik bir sesi var.
    Zelişle iyi bi ikili oluşturdular.
    Ancak kendi benliğini kabul etmeyip,benliğini kaptırdığı Zeliş'e yaptığı dengesizlikler yenilir yutulur cinsten değil.
    Kıskançsın olm kabul et artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokaktaki kuşlar ne yer?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendimi bildim bileli bu dizi var ve annem onu izliyor ben de onu izlememesi için sürekli dizinin saçmalıklarını eleştiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Dizi TRT'deyken herkesin izleyeceği, basit bir aile dizisiydi. Ferhunde Hanımlar'ın devamı gibi.

Şimdi Brezilya dizilerinden farksız bir dizi oldu.

Koca Ankara'da başka insan yokmuş gibi; o onun kardeşiyle evlenir, o onun çocuğunu kaçırır, yok öbürünün kan davalısı çıkar, yok kan davası için gelen adamın kan kardeşi diğerinin başına bela bir adam ve eniştesi çıkar...

Senaryoyu artık uzattıkça uzattılar ..

Kabak tadı vermeye başladı ..
    Zaten çekirdek kadro iyice daraldı , eskiler gitti falan .. Bir kaç yıl öncesine kadar denk geldiğimde izler olayı anlardım ama artık denk gelsem bile geçiyorum ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.