Şimdi Ara

bizim evi polise şikayet etmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öküz bi ev arkadaşım var her akşam alem her akşam olaylar.bunaldım dınlenemıyorum.bi arkadaşıma polisi aratıp apartmandan arıyormus gıbı hergun rahatsız oluyoruz dedırtsem nasıl olur.böylece bende ona ultimatom verebilirim artık getırme kımseyı bu polislerin 2. gelişi olacak eğer yaparsam.nasıl plan ?

birde başka şehirden bi arkadaşıma aratsam cep telefonuyla sorun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Double Penetration -- 28 Nisan 2012; 4:09:28 >

• up
  • İlk önce kendi ağzından rahatsız olduğunu söyle, anlayış göstermezse şikayet et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shankai

İlk önce kendi ağzından rahatsız olduğunu söyle, anlayış göstermezse şikayet et.

ben kaç kere ima ettim söyledim.insan olan kendi düşünür aga.ben bıktım.
  • bi el atın başka şehirden bi arkadaşm arasa sorun olur mu ?
  • Rahatsız oluyorsan şikayet etmek en doğal hakkın bence, durduğun kabahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shankai

Rahatsız oluyorsan şikayet etmek en doğal hakkın bence, durduğun kabahat.

hocam kendim arayıp kendi adıma şikayet etmiyecem.ha neden diye sorarsan ben bu elemanla el mecbur 2 ay daha beraber kalıcam papaz olmak ıstemıyorum ıyıce uyuzluk yapmaya başlar.dediğim gibi bi arkadaşıma apartman sakiniymiş gibi aratmayı dusunuyorum.ama merak ettiğim şey başka şehirden bi arkadaşım polisi ararsa sorun olurmu cunku ıstanbuldan eskısehırı ihbar edicek.cep telefonundan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yapıyor ki ?
  • Polise yalan söyleme.
    Ama şöyle yap.Bulunduğun ilçedeki karakol veya polis noktasına git.
    Derdini anlat.Sanki şikayet almış gibi ekip gönderebilirmisiniz de.
    Kabul edeceklerdir.

Polisler böyle samimi istekleri geri çevirmiyorlar.
  • Bir sorun olmaz, polis gelir hakkınızda şikayet var der. Ama aynı evde kaldığın için ne dert açılacaksa sanada açılmış olur. Yani dert dediğim polisin tutumu tam olarak ne olur bilmiyorum ifade mi alırlar, uyarı mı verirler artık. Aynısı sanada dokunacak sadece.
  • Başka şehirden ararsan tabi ki aradığın şehrin santraline düşer. Başka şehirden aranmaz.
  • Kıskançlık sezdim sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuzunSessizligi

Başka şehirden ararsan tabi ki aradığın şehrin santraline düşer. Başka şehirden aranmaz.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

Kıskançlık sezdim sanki

kıskanclık degil hocam.ben örgün ev arkadaşım 2.öğretim ve okula gittiği yok her akşam alem her akşam birileri gelir bende uyuyamıyorum dinlenemiyorum uyarmama rağmen hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölmekten Güldüm

quote:

Kıskançlık sezdim sanki

kıskanclık degil hocam.ben örgün ev arkadaşım 2.öğretim ve okula gittiği yok her akşam alem her akşam birileri gelir bende uyuyamıyorum dinlenemiyorum uyarmama rağmen hala aynı

Ayrıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahmazoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: Ölmekten Güldüm

quote:

Kıskançlık sezdim sanki

Ayrıl

okul bitiyor max 2 ay sonra ayrılıp nereye gidecem kira sözleşmesi falan da var mecbur idare etmem lazım bi süre

• benim bildiğim (yanlış da olabilir) 155 i aradığında kendi şehrindeki hata bağlanıyor. Yani eskişehirden istanbulu ya da tam tersi şikayet edemezsin diye biliyorum.

Ama kendin bi odaya geç, ara çağır apartman sakini olarak. Hatta isim olarak da komşunun ismi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.