Şimdi Ara

BİZİM BİNADA YAŞLI ADAMI SOYUP GASP ETMİŞLER.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamı bişey diye kandırmışlar getirip soymuşlar parasını filan almışlar . Adam kapının önünde bi köşede duruyomuş Yaşlı bi Adam ya baya yaşlı çok yazığım geldi walla Olay bizim binada oluyo nasıl kandırmışlar adamı orayı anlamadım ama Çok çok yazığım geldi yaa ALLAH BELASINI VERSİN YAPANLARIN

Polis götürdü Adam şikayetçi olmuş .!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 23 Aralık 2005 19:13:32 >

• yazığım geldi ne demek oluyo çözemedim tam olarak
  • Olum baya yaşlı eli ayağı zor tutan bi adamı bizim apartmanda soyup parasını çalmışlar buna yazığuım geldi yani acıdım demek.!
  • quote:

Orjinalden alıntı:

yazığım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerry Seinfeld -- 23 Aralık 2005 19:32:07 >
  • Hey Allahım yaa Daha yazığım geldi ne demek bilmiyonuz.! ACIDIM DEMEK ADAMA .!

Şaka Şaka bilmeyebilirsiniz.!
  • İlk defa senden duyuyorum. Yazık yazık dil iyice elden gidiyor.
  • ewet ananeminde kapisini çalmislar ananemde açm1s hemen iceri dalmis 2 kadin biz xxx(ananemin tanimadiğı biri)nin kızlarıyız demiişler ananemlerin oralardada buna benzer şeyler olmuş glb. ananem de yaşlı yani yürüeskte zorlanıyo sonra kadınlar hemen dalmış içeri oturmuşlar ananem anlamış korkmuş biraz kadınlar konuşurken ananem demiş şş sunu çok ses yapıyonuzz içeride oğlum uyuyo nöbetten yeni geldi demiş sonra kadınlarda hee öylemi sen şu kadın değilmisin yanlış geldik deyip gitmişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieScheisse

İlk defa senden duyuyorum. Yazık yazık dil iyice elden gidiyor.

Yazık kelimesinden türemiştir Yazığım geldi yani Acıdım.! Bana laf etceğine nick ini İngilizce değilde Türkçe yap.! Ayrıca ben doğduğumdan beri Trakyalısından tut En doğuda ki insanına kadar bu laf kullanılır Sana denk gelmemiş.!
  • olay için üzüldüm, umarım suçlular cezalarını bulur.

diğer yandan yazığım geldi tabirini ne kullandım, ne de duydum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheR -- 24 Aralık 2005 15:38:42 >
  • ohaa falan oldum kal geldi yanee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.