Bildirim
'Bizi Galatasaray yenmedi, biz yenildik.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlginç ama Dogru söyluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gülüncek bir şey yok alvesin kırmızı kartına kadar atılan yorumları okumanız yeterli... -
quote:
Orijinalden alıntı: Natalie D.
gülüncek bir şey yok alvesin kırmızı kartına kadar atılan yorumları okumanız yeterli...
Aynen. Fenerbahçe bizden daha iyi oynuyordu Alves'in atılmasına kadar bende gol yiyip yenileceğimizi düşünüyordum fakat atılmasa bile bu maç derbi ne olacağı belli olmaz.
Hatırlarsan F.T ilk sezonunda bir süper flay off birşeyler çıkarmışlardı. Berbat top oynuyordunuz biz şahane baskılar baskılar pozisyonlar bir türlü atamıyorduk ama stoch 1 tane attı 1-2 bitti ne olacağı belli olmaz yani. -
alves yenilince fenerbahçede yenilmiş sayıldı ve fenerbahçenin kurtuluş savaşı başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: bergov
alves yenilince fenerbahçede yenilmiş sayıldı ve fenerbahçenin kurtuluş savaşı başladı.
-
Ulan aziz yine güldürdün -
İyi gelir Serok Aziz'e.
-
Biz yenmedik ama onlarda yenilmedi. Bu demek biraz saçma olmuş. Sneijder'in tamamen kişisel becerisiyle kazandığımız bir maç. -
-
fbyi yenen sneijderin kalitesidir, gsnin kalitesi değil yenilen fbdir ama yenen gs değil sneijder dır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
fbyi yenen sneijderin kalitesidir, gsnin kalitesi değilyenilen fbdir ama yenen gs değil sneijder dır.
wesley e 3 puan yazılıyor diyorsun yani... -
Hee yavrum hee o dediğinden.. 2 kere 90'a Asmak volkani bi sağa bi sola oynatmak iyice hasta etmiş bunları, Allah en yavaşindan şifa versin çünkü izlemesi çok keyifli bunları.. Bu eğlence hemen bitmesin..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
fbyi yenen sneijderin kalitesidir, gsnin kalitesi değilyenilen fbdir ama yenen gs değil sneijder dır.
Şu mantığı da anlamıyorum.
Sneijder Galatasaray'ın oyuncusu değil mi?
Mesela Fenerbahçe kritik bir maçı sadece Webo'nun golleri ile kazansak "I ıhh, Fenerbahçe değil, Webo kazandı" mı diyelim?
Bize laf atacağına önce Bursaspor'una bak sen. -
Beyler Yani ben pes oynasam fener e klasik sağ kanattan girip ortaya pas atıp golu atıpda fb yi yenmekten ziyade,Sneijder ile volkanı kaleye yapıştırıp gol atsam aşırı sevinirim.Bu laflar kuyruk acısının SESİDİR.... -
quote:
Orijinalden alıntı: turkoali9
Beyler Yani ben pes oynasam fener e klasik sağ kanattan girip ortaya pas atıp golu atıpda fb yi yenmekten ziyade,Sneijder ile volkanı kaleye yapıştırıp gol atsam aşırı sevinirim.Bu laflar kuyruk acısının SESİDİR....
Biz kırmızı yedik , istediğimizi yapamadık .
Neyse ki istediğimizi Dortmund yapıyor .
Madem kuyruk acısı , kendi sahasında 45 dakikada 3 yiyenler yaşamalı bu acıyı . -
Başkanı hiç sevmem ama doğru söylemiş. Alves kendini attırınca Mehmet Topal stopere kaydı, Sneijder'i tutacak adam kalmayınca bomboş kaldı ve boş alanda bulduğu toplarla cezayı kesti. Aksi taktirde tek kale oynuyorduk. Objektif bakabilen herkes zaten bunu kabul ediyordur.
Ama tabiki bu bahane olamaz. Bruno Alves acilen kovulmalı. Emenike, Sow, Kuyt vs.vs. birçok bitik ve miladını doldurmuş adamlarla (Emre, Selçuk, Volkan vs.) satılmalı/yollar ayrılmalı. Takımın ağır revizyona ihtiyacı var, başkan ve yönetim kurulu ile beraber. -
Adamlar tam oyuncuları ıslıklamaya başladı 5 dk falan sonra gol oldu sustular.
Top falan oynamadıklarını GS taraftarı da biliyor ama sonuçta galip geldiler haklı olarak seviniyorlar ve pozitif yanlarını söylüyorlar.
Bende allahtan prandelli kalıyor diyorum şimdi. Daha çok acı çekecekler aynı bizim gibi İsmail den çekeceğimiz gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alaka dostum,Konuyu saptırmayın.Söylediğim laflar dokunduğundan dortmund u kullanıyorsunuz.Heralde karşımda ergen var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X