Şimdi Ara

bizi bu hale getiren siyonistlerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş şu hayatta beni bitiren 2 şey var. biri sigara diğeri adult endüstrisi.

sigaraya bakıyom philip morris osmanlıdan, manisadan göçen ailesi seferad yahudisi.

adult endüstrisine bakıyorum hep siyonist yahudi şirketleri.

herşeyin ucu bunlara çıkıyor sonrada bize komplocu diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 🇮🇱

• türklerin sonunuda israil getirecek yaz kenara

• Türkiye nın gelişmelerinin tek çaresi İsrail ile İyi ilişkiler güçlendirmektir.

• dobrasam kullanıcısına yanıt

yoksa döverler mi bizi.

osmanlı zamanı yahudiler bizim sığınmacımız, tebaamızdı. israil filistin ise vilayetimizdi.vay arkadaş nereden nereye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 30 Haziran 2024; 13:57:1 >
  • Yunan da öyle idi Ermeni de

• Bağımsız özgürlük ve halkların kendi kaderini tayin etme hakkı vardır o yüzden saygı duymak zorundasın zira geçmiş geçmişte kaldı hayaller ile yaşamayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorum yapmaya gerek kalmamış sen de gerçeğe uyanmışsın

• dobrasam kullanıcısına yanıt

her halkın yoktur, yeterince güçlü olan veya bağımsızlığı güçlülerin çıkarına olan halkların vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 30 Haziran 2024; 14:14:28 >
  • Nasıl siyonist olabilirim?

• OptikForm kullanıcısına yanıt

bi ara bana skypetan liverpoollu bir banker ulaşmıştı. baban ne iş yapıyor falan sorguya çekmişti. devamı gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 30 Haziran 2024; 14:20:21 >
  • OptikForm kullanıcısına yanıt

muhtemelen modern düşüncelileri siyonist daha dogmatik düşünnleri arabist görüp senden habersiz seni piyasaya salıyorlar, senin benim haberim yok sadce mesele bu, adamlar bizim kopyalarımızı yapmış dünyaya salmış adınada ölümcül deney demiş, ötresini sen düşün bize düşen tr cehenneti olmuş yapacak bir şey yok

• Var ki kaç tane ülke ortaya çıkmış şimdi sen fesi kafaya geçirip tekrar eskiye dönelim buralar benim dedemin diyemezsin hayatın gerçekleri var şuan kendi hali hazırda var olan sınırlarını koruman lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.