Şimdi Ara

Bizi bile Atleticoya guldurmusler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler gururum oksandi, bi hoş oldum yauu, hem de en one kondurmuslar armamizi

o degil de cok hoşuma gitti illustrasyon, tebrikler Atletico

Bizi bile Atleticoya guldurmusler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi unutmuşum pardon

https://pbs.twimg.com/media/Bk1WY4SIIAAEIvd.png

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu adamlardan tek eksiğimiz ruh. Kadro kalitesi olarak bile üstünüz.. Taraftar desteği desen 2 katı. Taraftar olarak işe yaramazlar. Rakibi baskı altına almak yok. Ama gel gelelim bu kadar ruhsuz mu top oynanır be. Dünkü maçtan chelsea'ye elendiğimize bir kez daha üzüldüm. Raul garcia, gabi, koke, diego, adrian bi bu adamlara bakıyorsun bir de bize muslera, drogba, sneijder, melo ve telles. Bir takım bu kadar mı isteksi top oynar be yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Ulan şu adamlardan tek eksiğimiz ruh. Kadro kalitesi olarak bile üstünüz.. Taraftar desteği desen 2 katı. Taraftar olarak işe yaramazlar. Rakibi baskı altına almak yok. Ama gel gelelim bu kadar ruhsuz mu top oynanır be. Dünkü maçtan chelsea'ye elendiğimize bir kez daha üzüldüm. Raul garcia, gabi, koke, diego, adrian bi bu adamlara bakıyorsun bir de bize muslera, drogba, sneijder, melo ve telles. Bir takım bu kadar mı isteksi top oynar be yazıklar olsun.

Katılmıyorum kardeşim ya. Oyunun her kurgusunda elde kalan bi oyuncumuz varken şampiyonlar liginde ceyrek gormek zor. Hele bu seneki Selçuk, Burak ve Eboueyle imkansiza yakındı ki oyle oldu.

• İspnaya ligi o yeeeaaa geniş alan hede höde dasdasd.as.das...... Atletico Türkiyede iş yapamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Ulan şu adamlardan tek eksiğimiz ruh. Kadro kalitesi olarak bile üstünüz.. Taraftar desteği desen 2 katı. Taraftar olarak işe yaramazlar. Rakibi baskı altına almak yok. Ama gel gelelim bu kadar ruhsuz mu top oynanır be. Dünkü maçtan chelsea'ye elendiğimize bir kez daha üzüldüm. Raul garcia, gabi, koke, diego, adrian bi bu adamlara bakıyorsun bir de bize muslera, drogba, sneijder, melo ve telles. Bir takım bu kadar mı isteksi top oynar be yazıklar olsun.

Katılmıyorum kardeşim ya. Oyunun her kurgusunda elde kalan bi oyuncumuz varken şampiyonlar liginde ceyrek gormek zor. Hele bu seneki Selçuk, Burak ve Eboueyle imkansiza yakındı ki oyle oldu.

Bu takım top oynamak istesin dünkü atletico yerinde bizde olabilirdik ama o istek yok. Avrupa arenasında 90 dakika koşmak zorundasın. Bizimkiler 90 dakika mücadele edecek konumda değil.

• fbnin önünü kesmeselerdi onlar da gülerlerdi adamlar 2008de chelsea ile oynama serefine ulasmislardi neticede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Futbolun ruhla oynanan bir oyun olduğu düşüncesi sadece bizim ülkemizde vardır sanırım.
    Atletico belki de şuan Avrupa'nın en formda hocasına sahip ve adamlar oyunun taktik seviyesini çok yükseklere çektiler.
    Evet kişisel olarak 2-3 tane daha kaliteli oyuncumuz var ancak tüm takımın daha iyi olduğunu söylemek biraz haksızlık olur. Ki milli takımın en iyi oyuncusu Arda da atleticoda oynuyor. Unutmayalım

• Adamlar ilk defa yarı finale çıkmış ŞL'de, biz daha önce çıkmıştık. Normal yani her ne kadar Fenerbahçeliler bizim Avrupa başarılarımızı küçümsese de az çok tanınıyoruz. Tek eksik istikrar ve istikrarın meyvesi o ŞL kupası, ölmeden aldığımızı bir göreydim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Bu takım top oynamak istesin dünkü atletico yerinde bizde olabilirdik ama o istek yok. Avrupa arenasında 90 dakika koşmak zorundasın. Bizimkiler 90 dakika mücadele edecek konumda değil.

Barcelona'yı babalar şampiyon yapardı ne oldu?

Barcelona'lı oyuncular oynamak mı istemedi yoksa? Guardiola neden ayrıldı Barcelona'nın başından?

quote:

4 yılda 14 kupa kazandık. Ancak hem kendimi hem de oyuncuları motive etmekte artık zorluk çekiyordum. Teknik direktör olarak o an; gitme zamanınınızın geldiğini hissediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Şu an aynı problemi biz çekiyoruz, Selçuk doymuş, Burak doymuş, Drogba doymuş, Eboue doymuş. Takımda motive olmayı başaran formanın hakkını vermeye çalışan bir kaç oyuncumuz var sene başından beri Sneijder, Semih, Melo, Muslera birde devre arasından sonra Telles

• Adamlar Diego Costa olmamasina ragmen madara ettiler ilk 1p 15 dk barcelonayi.

Ayrica kadro kalitesi olarak biz atletico'dan iyiyiz diyenlere de guldum gectim.

• galatasaray güzel işler yaptı 2 sene üst üste şampiyonlar ligine gitti seneye de gidebilir belli değil başarılı da oldu.. ama atl. madrid imrenilecek takım oldu resmen.
  • 2 sene üst üste gruptan çıkınca malesef kendimizi dev aynasında gördük . Unutmayın 3. torba takımıyız ve CL Group Stage üstü seviyedeki oyuncularımız Muslera , Melo , Sneijder biraz da Semih , Selçuk ve Alex.

Yektayla , Ceyhunla , Gökhan zan la maximum ulaşabileceğiz yer yarı final olur oda acayip kura şansıyla olur . Bu adamlarla BELKİ gruptan çıkarsın ama ELEME usulunde ilk ciddi rakibe elenirsin .

Bilginiz gibi UEFA rankingleri 5 senelik puanları baz alıyor , 2 sene avrupa macerasi gayet güzel gecti 2 sene daha devam ettirirsek muhtemelen 2. torbaya gireriz bu çok önemli .

Amacımız ne olursa olsun 2 sene daha üst üste gruplardan çıkmak olmalı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Adamlar ilk defa yarı finale çıkmış ŞL'de, biz daha önce çıkmıştık. Normal yani her ne kadar Fenerbahçeliler bizim Avrupa başarılarımızı küçümsese de az çok tanınıyoruz. Tek eksik istikrar ve istikrarın meyvesi o ŞL kupası, ölmeden aldığımızı bir göreydim :)

74 yılındada çıkmışlar hocam yarı finale.
  • Bu görseli hazırlayan adam fazla romantikmiş. Bizim orada ne işimiz var merak ediyorum. Eski yılların hatrına galiba. Atletico baştan sona, tırnaklarıyla kazıyarak geldi. Bizim gruplardaki halimiz malum. 10 maçtan birinde aslan kesilmekle olmuyor, bir kez daha gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Adamlar ilk defa yarı finale çıkmış ŞL'de, biz daha önce çıkmıştık. Normal yani her ne kadar Fenerbahçeliler bizim Avrupa başarılarımızı küçümsese de az çok tanınıyoruz. Tek eksik istikrar ve istikrarın meyvesi o ŞL kupası, ölmeden aldığımızı bir göreydim :)

74 yılındada çıkmışlar hocam yarı finale.

Yanlış duymuşum, biri demişti bana da...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.