Medyayı ve forumu takip edince sanarsınız ki grubun favorisiyiz.
Bu grupta 3 tane güçlü takım var Almanya, Türkiye ve Belçika. Belçika'yı çok göz ardı ediyoruz küçümsememek lazım. Son yıllardaki başarısızlıklar da küçümseme ve aşırı özgüvenden değil mi?
Önliberolarından biri Everton'da ötekisi Manchester City'de oynuyor. Fellani ve Kompany
Stoperleri Arsenal'de ve Bayern Münih'te: Vermaelen ve Van Buyten
Hücüm hatlarında hepimizin bildiği Eden Hazard
Bence en az bizim kadar, hatta belki daha fazla şansları var grupta.
Ayrıca dembele ve lukakuda çok kaliteli oyuncular.Dünde almanya karşısında gayet başabaş oynadılar van buytenin salaklığı yüzünden yenildiler.Bence o maçı kazanırsak süpriz olur.Grupta 1. almanya olur 2.lik için tr ve belçika çekişir ama bence belçika daha avantajlı.Millete baksan belçikadan 10 gömlek üstünüz.Neyse neyin ne olduğu görülür salı günü.Umarım ben yanılırım
Bizim üstün olduğumuz falan yok. Motivasyon sağlam olursa yeneriz değilse zor.
Bizde milli takımlar gazla çalışıyor.
Kendi taraftarımız.
Dün yorumları okudum utandım herkesi karamsarlık basmış kötü haber tellalığı yapıyorlar.Biz Belçikayı burda yenicez her iddaasına'da girerim.
güçsüz yapan şeyin tersi
gazla çalışan takım katıldığı turnuvalarda çeyrek yarı final falan yapamaz neden genelde milli takımımız küçük görülüyor yada bir karamsarlık var anlamıyorum son avrupa ve dünya şanpiyonu olan ispanya oyuncuları nededi karşılaştığımız bu güne kadar en teknik bizi en zorlayan takım türkiye dedi ne çabuk unutuluyor bunlar oynadığımız oyun ortada kalitemiz ortada yaptığımız işler ortada bunlar hiç görülmüyor sürekli kafadan sıkma düşüncelerle milli takıma sallıyolar bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
gazla çalışan takım katıldığı turnuvalarda çeyrek yarı final falan yapamaz neden genelde milli takımımız küçük görülüyor yada bir karamsarlık var anlamıyorum son avrupa ve dünya şanpiyonu olan ispanya oyuncuları nededi karşılaştığımız bu güne kadar en teknik bizi en zorlayan takım türkiye dedi ne çabuk unutuluyor bunlar oynadığımız oyun ortada kalitemiz ortada yaptığımız işler ortada bunlar hiç görülmüyor sürekli kafadan sıkma düşüncelerle milli takıma sallıyolar bakalım
sanki her turnuva çeyrek final yarı final oynuyoruz... topu topu 2 tane başarımız var zaten
2002: jenerasyonumuz sağlamdı, başarılı olduk. o takımdan şu an sadece 2 oyuncu var Nihat ve Emre.
2008: kim ne derse nesin şansımız çok yardım etti o turnuvada.
konumuz bu değil zaten. Belçika'yı niye küçümsüyorlar anlamıyorum bu gidişle 2012'yi de kaçırırız. Rakibi ciddiye alıp kazanmamız lazım
geçen senede onlarla oynamıştık çok gol kaçırmamıza rağmen 1-1 bitmişti elimizden kaçırmıştık bu sefer yenicez inş
hayır şöyle bir durum var dh da;
hep uç noktalarda yorumlar var ya bizi çok küçük görüyolar yada rakiplerimizi en yakın maç belçika maçı belçikayı bir büyüttüler bir büyüttüler sanarsın ispanya ile maç yapacaz elbette her rakibi ciddiye alacaksın zaten o bizim en büyük hastalığımız dikkat edin hep malta fillandiya gibi takımlara puan kaybettik ondan sonrada uğraş babam uğraş zaten gidemedik onun yüzünden afrikaya... belçikayı ben hiç küçümsemiyorum ama konu açılmış belçika ezer bu ne şimdi? bizi kim ezdide belçika ezecek bunun gibi yorumlar var işde yoksa her rakibi ciddiye almak lazım
Milli takım taktik teknik ile falan gitmez. Bu takım ancalk gazlanarak gider bunu da en iyi fati terim yapar. fatih terim her ne kadar kabullenemesek de iyi gaz veren bir teknik direktör ve milli takımın basında kalmalıydı. Hiddink değil mourinho gelse milli takıma bir etkisi olacagını sanmam.
Burda ezer geçeriz istediğimiz zaman almanyayıda yeneriz rahat olun.
quote:
Yunanistan süper takım olduğu için 2004te avrupa şampiyonu oldu haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Milli takım taktik teknik ile falan gitmez. Bu takım ancalk gazlanarak gider bunu da en iyi fati terim yapar. fatih terim her ne kadar kabullenemesek de iyi gaz veren bir teknik direktör ve milli takımın basında kalmalıydı. Hiddink değil mourinho gelse milli takıma bir etkisi olacagını sanmam.
O yüzden Terim döneminde 2 dünya kupası kaçırdık de mi? Mesut'lu, Boateng'li Khedira'lı Almanlar da milli gazla oynuyordu di mi?
Gaz dediğiniz bi yere kadar gider. Fatih Terim'in bu takımın başından ayrılması bu ülkenin futbol adına başına gelebilecek en güzel şeydir.
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_
quote:
Yunanistan süper takım olduğu için 2004te avrupa şampiyonu oldu haklısın
Adamlar oturmuş bi sistemle, taktikle oynadılar. Göze hoş gelmeyen bi futboldu ama bi sistemleri vardı hocaları sadece gaz verip çıkartmıyordu sahaya
arkadaş yunanistan şanpiyon oldu ama dünyayada saç baş yoldurdu kimse hatırlamak bile istemiyor adamlar resmen oynadıkları futbolla saç baş yoldurdu tam bir can sıkıntısıydılar futbol severlere ama biz turnuvanın en renkli takımı olduk oynadığımız her maç adeta film gibi oluyor
4-1 lik yunanistan maçı unutulabilinirmi mesala 2008 desen öylesine git geriye 2002 maçlarımızı izle bakalım futbol odur işde hop oturup hop kalkacaksın ingilizler nediyor eğer futboldan zevk almak istiyorsanız türk milli takımını izleyin ama sen yunanistanın vb futbol mantalitesini seviyorsan birşey diyemem saygı duyarım
hakkaten abi belçika ezer ne yaa..bizi koskoca ispanya ezemedi belçika nasıl eziyor..tamam adamlar iyi oynuyor ama buradaki maçı kazanıcaz rahat olun
quote:
arkadaş yunanistan şanpiyon oldu ama dünyayada saç baş yoldurdu kimse hatırlamak bile istemiyor adamlar resmen oynadıkları futbolla saç baş yoldurdu tam bir can sıkıntısıydılar futbol severlere ama biz turnuvanın en renkli takımı olduk oynadığımız her maç adeta film gibi oluyor
4-1 lik yunanistan maçı unutulabilinirmi mesala 2008 desen öylesine git geriye 2002 maçlarımızı izle bakalım futbol odur işde hop oturup hop kalkacaksın ingilizler nediyor eğer futboldan zevk almak istiyorsanız türk milli takımını izleyin ama sen yunanistanın vb futbol mantalitesini seviyorsan birşey diyemem saygı duyarım
Arkadaş zevk veriyo olabilir futbol ama bu anlayışla 10 senede 1 turnuvaya gidiyoruz
Bizi kimse ezemez ezemedide almanları ezdik,ilk yarıda ispanyolları ezdik,bizim ki farklı...