Şimdi Ara

BİZE İHTİYACI OLAN BABA ŞİMDİ MUTLU :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DÜN AKŞAMA KADAR KENDİSİNE ULAŞMAYA ÇALIŞMIŞTIM AMA BAŞARILI OLAMAMIŞTIM..OĞLU İÇİN KAN VE TROMBOSİT ARAYAN BABAYA..HATIRLARSINIZ TUNCAY TÜRKOĞLU..AZ ÖNCE ONDAN BİR MESAJ GELDİ VE HEMEN HEPİNİZE DUYURMAK İSTEDİM BU MUTLU HABERİ..ALTTAKİ MESAJI TAMAMI KENDİSİNDEN GELDİĞİ ŞEKİLDE KOPYALIYORUM:

öncelikle merhaba ve ilginize teşekkür ederim arkadaşım oğlum çapa onkolojide tedavi görüyor ve aralıklı olarak kan ve trombosit verilmesi gerekiyor ama o kadar çok arkadaş aradıki sağolsunlar sanırım bu arayanların yarısı bile verse benim bir yıllık problemim kalmayacak adresinizi not ediyorum yinede bulamazsam yardımıza baş vuracağım duyarlılığınız için hepiniz çok sağolun sağlıcakla kalın

--------------------------------------------------------------------------------
    From: nahkax@hotmail.com
    To: tuncayturkoglu@hotmail.com
    Subject: ÖNEMLİ OĞLUNUZ İÇİN GEREKEN KAN VE TROMBOSİT İÇİN BİLGİNİZ LAZIM
    Date: Tue, 10 Mar 2009 19:17:16 +0200

Tuncay bey bugün travian grubundan bir arkadaşım sizin bilgilerinizi iletti..bende hemen üyesi olduğum donanımhaber sitesinde yayınladım..tepkiler çok iyi ve size ulaşmaya çalışan arkadaşlarım oldu..telefon ve mailinizden ulaşamadık..eğer kan ve trombosit verilecek merkezi iletiseniz bunu sitede yayınlar ve gelmek isteyen arkadaşlar direk orada size ulaşırlar..acil haber bekliyoruz..

ALLAH C.C. HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..BİR NEFES VERDİK BELKİDE ONLARA HAYATLARINDA NE MUTLU BİZE..ARADA BİR FORUMUN KONU DIŞI KISMINADA BAKIN ARKADAŞLAR..BİR BAŞKA İHTİYAÇ SAHİBİNİ ORAYA YAZIYORDUMKİ DAHA İKİ MESAJ OLDUĞUNU GÖRDÜM..İYİLİK YAPMAK İÇİN DOLANIP DURMAYA GEREK YOK..BURNUMUZUN DİBİNDE O KADAR ÇOK FIRSAT VARKİ..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• önce insanlık lazım değilmi arkadaşlar keske bizlerde aynı şehirde olsakta yardım etsek
    REFERANSLARIM:vgulgeç/ shanke/ goofy17/ alitopal/ cengiz_vga/ yaskoo_87/ cakemos/ ShaRLoot/ [ TURİ ]/ menem/ zeus1907/ BeFeD/ By-Crosshair/ Quartamin/ tacettineren/ scerit/ hapymyday/ demircibu/ 1906nedir/ diabloxt/ cavador/ rdvnkaya/ ıeven/ rattler/ ozzzy222/ ozanbaseski/ jakooo23/ ve hatırlayamadığım bir çok insan
    sorunlu alışverişim: gargoylesgezgin-KAMİL KILIÇ (AÇIKCA SAHTEKAR ve DÜZENBAZ)
  • Büyük sevaba girmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 12 Mart 2009; 21:14:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 12 Mart 2009; 23:57:30 >

ne mutlu bize
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar birtek bu babanın sorunu değil bu bende çok gördüm böyle şöyle birşey yapılsa daha iyi olur düşüncesindeyim yardım etmek isteyen üyelerin şehirlerine göre ev veya iş adresi telefonları ve kangrubu ögrenilse 1 msjla yahut aramayla çok daha çabuk ulaşılabilir Allah korusun insanlık görevidir bu bugün yardım etki yarında sana etsinler değilmi.
    magmasters - kanarya_avcisi - 8thsin - ewerpower - zaferkaya1 - ghost recon advanced - burak21242 - araknafobia - murattixp - FasTBoY - fizboz - celalettin53 - jawenk - _ogz - Kehanist - 1myst - pisimiyav - Mad_Wolf - TolunayLERMi - schumacher__ - buraoca2 - negros - darknesr - uykucu91 - Müdür42 - adem_2c - eek03 - fatih19uyar - sultan22 - splandor35 - bnym97 - zekist - db_61 - argimax - furcin - maximan2008 - tajima - taner-yazici - AC Kırıklar - guarre - carlos_1903 - matias28 - _MaxPayne_ - Selimpasali357 -
    __kötü referans__
    aykutx
    cathedral- verdiğim para haram olsun.1 adet rx580 8gb yedi.
  • Allah acil şifalar versin.Yardım edenler büyük sevaba girdi.

Orjinalden alıntı: TiRaNTx

arkadaşlar birtek bu babanın sorunu değil bu bende çok gördüm böyle şöyle birşey yapılsa daha iyi olur düşüncesindeyim yardım etmek isteyen üyelerin şehirlerine göre ev veya iş adresi telefonları ve kangrubu ögrenilse 1 msjla yahut aramayla çok daha çabuk ulaşılabilir Allah korusun insanlık görevidir bu bugün yardım etki yarında sana etsinler değilmi.

Güzel bi konuya değindin kardeş, forumda böyle özel bir konu olmalı, çok faydalı olur
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.