Şimdi Ara

Bize Gerçek Dondurmayı Unutturdular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden mahallemizde dondurmacı ustalar vardı. Süt kokardı o dondurma.Adam diyordu süt, şeker ve salep var içinde evladım başka bir şey yok. Kaldı mı mahallenizde dondurmacı? 1-2-dükkan?? Popüler markalar hepsini yok etti. Nasıl su firmaları bedava akan su çeşmelerini kurttular, aynı şekilde dondurmacıları da yediler.

A marka, b marka, c marka.

Bana göre hepsi aynı ve bu sadece örnek karşıma çıktığı için söylüyorum. Ürünlerimizde domuz yağı ve domuzdan elde edilen hiçbir katkı maddesi yoktur. Bunu yazmaları yeter sanırım. Diğer türlü her şeyi koyun içine.

Oku oku içerik bitmez.

VANİLYALI YARIM YAĞLI DONDURMA (%54) (Süt Yağı %4,5) [Su, koyulaştırılmış yağsız süt (SK)* veya yağsız süt tozu (ST)*, şeker, süt kreması, peyniraltı suyu konsantresi (PK)* veya tozu (PT)* (süt ürünü), stabilizörler (sodyum karboksi metil selüloz, keçiboynuzu gamı, guar gam, karragenan), emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri), modifiye nişasta (tapyoka), aroma verici, renklendirici (anatto norbiksin), vanilya ekstraktı (%0,001)], BİTTER ÇİKOLATA (%30) (Kakao kuru maddesi en az %35'tir.) [Kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, bitkisel yağ (hindistan cevizi), emülgatör (soya lesitini, poligliserol polirisinoleat)], PORTAKALLI SOS (%16) [Su, şeker, portakal suyu konsantresi (%5), renklendiriciler (karotenler, pancar kökü kırmızısı), asitlik düzenleyici (sitrik asit), stabilizörler (guar gam, keçiboynuzu gamı, karragenan, sodyum karboksi metil selüloz), aroma verici, emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve digliseritleri).

Eser miktarda yer fıstığı, antep fıstığı, fındık, ceviz, badem, diğer sert kabuklu meyveler, gluten ve yumurta içerebilir.

Ürünlerimizde domuz yağı ve domuzdan elde edilen hiçbir katkı maddesi yoktur.

Bize Gerçek Dondurmayı Unutturdular

Bize Gerçek Dondurmayı Unutturdulargetir.com
    ERROR: The request could not be satisfied
    https://getir.com/buyuk/urun/golf-bravo-dark-orange-100-ml-mievj6d6ir

Örnek: 2 https://www.magnumicecream.com/tr/p/utopia-ahududu.html/08683130095645

Kırmızı Meyve Aromalı ve Patlayan Şeker Parçalı (%3,3) Beyaz Çikolata Kaplı (%31,8), Böğürtlen ve Karadut Soslu (% 18,1), Ahududu (%15,6) ve Vanilya Aromalı Dondurma (%31,2): Su, şeker, kakao yağı, glikoz-fruktoz şurubu (mısır), yağsız süt tozu, tereyağı (süt ürünü), süt yağı, kırmızı meyve aromalı ve patlayan şeker parça (%3,3) (şeker, kakao yağı, renklendirici (antosiyaninler), aroma vericiler, glikoz şurubu (mısır), asitlik düzenleyici (sitrik asit), laktoz (süt ürünü), karbondioksit), tam yağlı süt tozu, ahududu püresi (%2,3), fruktoz (mısır), böğürtlen püre (%1,8), karadut püre (%1,8), peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), süt proteini, renklendiriciler (antosiyanin, pancar kökü kırmızısı, karotenler), kıvam arttırıcılar (karragenan, guar gam, tara gam, keçiboynuzu gamı, ksantan gam), emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri, ayçiçek lesitini), modifiye nişasta, asitlik düzenleyici (sitrik asit), aroma vericiler.

• Bravo yine en azından dondurma yapıyor.

Magnumu görmediniz sanırım. Tamamen sütlü buz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en son yediğim gerçek gibi. olan dondurma Alpedo marka idi. sadece bazı pastanelerde satılıyordu. sonra onun taklitleri çıktı. bire bir aynı şekle sahip kaplarda satılan taklitler.

Alpedo'nun Antep fıstıklı dondurması aynı fıstıklı baklava gibiydi. mükemmeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketlerde satılan hiçbir marka gerçek dondurma değil.

Çocukken erdekte sahildekilerden aldığımız dondurmalar güzeldi, artık yok öylesi

Geçen yaz izmir gümüldür civarlarında yediğim dondurma çocukluğumdan beri yediğim en güzeliydi ama o zaman bile topu 80 liraydı, 3 top oha be, bu sene kaç olur acaba

• Talep ile ilgili olabilir
    Ben küçükken ailem taş gibi maraş dondurma yer bu işte dondurma derdi ben hiç sevmezdim
    Yumuşak ağızda dağılan dondurmayı seviyorum hatta yemeden 2 dk bekliyorum eriyor öyle yiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.