Şimdi Ara

Bize aşık olan biri olacak mı acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızlarla çok sohbetim yok ama insan istiyor. Kim bilir belki olan vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Kızlarla çok sohbetim yok ama insan istiyor. Kim bilir belki olan vardır

'BİZE AŞIK OLAN BİRİ OLACAKMI ACABA' kafasıya değilde.
    Bu kız beni haketmiyor ben daha iyilerine layığım kafasıyala düşünürsen aşk seni bulur ben öyle yapıyorum manita sıkıntım yok
  • Bir gün denk gelirsin boşver.

• Bu dünyadaki en şanslı insanlar mantığı duygularından üstün olan insandır.Eğer bir insan birşeyi hiç hissetmezse onunla ilgili özlem duyamaz.Ama duygusu ağır basan insan kumar gibidir şansı varsa her zaman mutlu olabilir eğer olmayacağı varsa hayatı boyunca boşa geçmiş duygular ile beslenir.O yüzden mantık üzerine kurulu bir beyin her zaman dünya kanunu daha iyi bilir ve uygular.Acı çekmez.
  • bana aşık olan kızın piskolojik sorunları vardır
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    ÇOK OLDU DA BİZ YÜZ VERMEDİK
  • quote:

Asırı utangaç birisiyim kızlarla konuşmam 0 . Yani sevgilimin olması icin kızın gelip sohbeti başlatması lazım o da olursa artık Yas 19 ne sevgilim oldu ne kiz arkadas . Ben birde biraz komik olabilir ama böyle bu kizla cıkayım 1 haftalik tarzı seylerden degilim . Ben hayatımı paylaşcağım birini ariyorum . Ha bunlari neden mi yazdım ? Uyku tutmadı konuya verdim kendimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkyHacker

quote:

Asırı utangaç birisiyim kızlarla konuşmam 0 . Yani sevgilimin olması icin kızın gelip sohbeti başlatması lazım o da olursa artık Yas 19 ne sevgilim oldu ne kiz arkadas . Ben birde biraz komik olabilir ama böyle bu kizla cıkayım 1 haftalik tarzı seylerden degilim . Ben hayatımı paylaşcağım birini ariyorum . Ha bunlari neden mi yazdım ? Uyku tutmadı konuya verdim kendimi

hocam konu senin degil araya kaynak yyapmayalim once o sorunlarini halletsin sonra bizde ona gore yururuz

• Biraz uğraştıktan sonra kızları kendine aşık edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLLEGAL-01

quote:

Orijinalden alıntı: TurkyHacker

quote:

hocam konu senin degil araya kaynak yyapmayalim once o sorunlarini halletsin sonra bizde ona gore yururuz

Cevabın ıçin teşekkürler . Amacım konuyu baltalamak yada kendi sorunlarımi cözmek degil . Düşüncemi paylaştım sadece .

• TurkyHacker kullanıcısına yanıt
    Çok hatırlamıyorum o kadar ileri değildi kızlarla muhabbetim vardı.. Ama sevgilim olmamıştı öyle 1 haftalık bir şey de aramıyordum aynen senin gibi düşünüyordum.. Aradan zaman geçti çıktığım insanlar oldu fakat önemsiz. Hiç muhabbetim olmayan aynı dershanede olduğum bir kız sosyal platformdan etkileşim falan yaptı bende mesaj attım çok sevdiğine inandırdı.. 6 ay süren bol kavgalı bir ilişki oldu :D Şimdi hala cefasını çekiyorum öbür sekmede profili açık geziyorum (: kısacası hayallerde ki gibi olmuyor..
  • Yanliz deilsin gerci benden hoşlanan olmuş zamaninda haberim yoktu.. Eee karsina cikacagi yok gidip sen bulacaksin yoksa anan baban bulur onla kalirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.