Bildirim
Bizdeki bazı kanallarda sorun var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Diğer kanallar nasıl ?Sadece saydığın kanallarda mı sorun var? -
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
Diğer kanallar nasıl ?Sadece saydığın kanallarda mı sorun var?
Çanak köyde olduğu için kesin konuşamayacağım ama sorun esas bu kanallarda var. Uzun zamandır böyle, yeni bir şey değil. ATV hiç çekmiyor, show, NTv gibi kanallar da gündüz iyi akşam bozuluyor. Yine yanlış hatırlamıyorsam onların dışında diğer kanallarda da sorun çıkabiliyor. -
Cihazın için yazılmış en son sıralı kanal listesini yüklemeni öneririm.Eğer öyle bi şansın yoksahttp://www.lyngsat.com/turk42.html adresinden güncel frekansları manuel girmen gerekecek.Tüm bunlardan sonra bir düzelme yoksa önce çanağın sonra da lnb ve diseqc lerin kontrolü gerekiyor. -
valla lnb'nin pozisyonu çok önemli..
şöyle bir örnek vereyim, benim çanak da 2 hafta önce fırtınadan sonra lnb yi tutan plastik parça kopmuştu, ben de yenisini gelişigüzel taktım.. dediğin kanallar çok takılarak gösteriyordu, bazıları (başkent tv, avrasya falan) hiç göstermiyordu.. sonra çanağa hiç dokunmadan lnb'yi sağa sola döndürdüm, sinyal kalitesine göre baktım, bütün kanallar geldi, hatta trt'ler, fb tv, cnn türk falan 100% kaliteye ulaştı.. atv 75% lerde falan.. çok memnunum
takılmalar, sinyal düşüklükleri falan gitti resmen.. tavsiye ederim. -
Kanalların hepsi güncel frekanslarında. Lnb'nin pozisyonuyla oynayacağım, ama doğrusu nasıl onu da tam bilmiyorum, çünkü çanakla, lnb ile çok oynadık... -
LNB'yi sağa-sola (90 dereceye kadar yuvarlak ekseni içinde) döndür, bunu yaparken biraz ileri, biraz geri çekmeye çalış. ama dikkat et plastiği kırma. sinyal mutlaka %80 lerden fazla olmalı, sen kaliteye bak, dediğim gibi ankarada 75'lik çanakla %100leri gördüm..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X