Bildirim
Bizce uygulaması Youtube premium 2 aylık
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Platinum uygulaması 3 ay veriyor bilginize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Petrol SPOR -
Gelen linki tıklıyorum gecersi kod diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Hayatı, size gülmeyi unutturacak kadar ciddiye almayın."
- Robin Sharma -
mevcut hesabınızda şuan üyelik var mı ondan mı oldu acaba
_____________________________ -
Hocam linke tıkla kod girmeden ,kart bilgilerini girince tanımlıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben linke tıkladım. Deneme üyelik al dedi. Aldım. 1 ay deneme üyelik verdi. Nasıl oluyor bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
TV için nasıl kullanabiliriz?
Daha önceden benim gibi ücretsiz deneme kullananlar uygun değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 18 Ağustos 2022; 20:49:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Athlon64 s754 2800+ / Asus K8N NForce3 250 / 256MB Sapphire X800 GTO / TwinMOS 2x512MB DDR 400 / Samsung 75GB SATA / Hyundai 17 Q770 Flat / Foxconn TLA 397 Kasa / Creative SB 240 1+1 -
:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Athlon64 s754 2800+ / Asus K8N NForce3 250 / 256MB Sapphire X800 GTO / TwinMOS 2x512MB DDR 400 / Samsung 75GB SATA / Hyundai 17 Q770 Flat / Foxconn TLA 397 Kasa / Creative SB 240 1+1 -
Erken davrandın :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Petrol SPOR -
Platiniumlu değilim turkcelliyim yinede kodu alıp kullandım teşekkürler 2 ay diye girdim 3 aylık oldu :)
Kullandım teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
link çok şüpheli duruyor tıklamadım
_____________________________ Adanalı -
Hangi bölümden aldınız acaba?
Bulamadım 🤔
Linke tıklıyorum ama direkt ücreti ödeme sayfasına atıyor. Nasıl kullanılıyor bu?
Uygulamayı açtım açtığım gibi karşımdaydı hocam 3 aylık youtube diye kodu aldıktan sonra sildim hemen uygulamayı genel itibari ile platiniumların katılım sağlayacağı şeyler var ama turkcellli herkes youtube için kod alabiliyor sanırım
Teşekkür ederim..
1 aylık verdi teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Platinum uygulamasında 3 aylık aldım. Konuyu açan ve Platinum uygulamasından bahseden arkadaşlara teşekkür ederim.

Platinum uygulaması 3 ay veriyor bilginize
|
Benzer içerikler
- shell yağ değişimi
- shell 1000 tl kampanyası
- tutaste parfüm
- tarım kredi sucuk yorumları
- storytel ücretsiz
- philips ep2220/10 tam otomatik espresso makinesi
- yandex s sport kampanya
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X