2 Aralık 2010 tarihi itibariyle, Turkcell yönüne yapılan görüşmeler 10 dakikası 50 Kr olarak ücretlenecektir. Aynı çağrı içindeki her 10 dk için ilk saniye 40 Kr, 61.saniye 10 Kr olarak ücretlendirilecektir.
Turkcell 10 kuruş zam yapmanın metodunu demek bu şekilde buldu
ilk saniye 40 Kr, 61.saniye 10 Kr olarak ücretlendirilecektir.
bir tarafa hediye dakikalar veriyor, bir taraftan da bunları çıkarıyor.
biz bize tarifesini kullandıgından haberi olmayan kazları yolmak için yapılmıs.kullanıcılar bilinçsiz sayısı epey cokki surekli burdan gelir elde etmeye çalışıyor turkcell
19 luk tarife ye geçin 250 tl daha iyi bundan
quote:
Orijinalden alıntı: efem-35
Bu tarifeyi kullanmanın mantığı nedir anlayamıyorum. 9,90 TL de sabit ücreti var.
quote:
Orijinalden alıntı: Egé
Bu tarifeyi kullanmanın mantığı nedir anlayamıyorum. 9,90 TL de sabit ücreti var.
Aynen katılıyorum dünyadan bir haber kullanıcılar için var aslında bu tarife.
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
quote:
Orijinalden alıntı: efem-35
kaşıkla veriyor, kepçeyle geri alıyor
aynen arkadaşım
O kadar çokki bu tarifeyi kullanan...Özellikle 50+ ve telefonu sadece aranmak için kullananlar kullanıyor...Hat alırken bizbize açılıyor ve bir daha da değiştirmiyor kullanıcı...Turkcell bu madeni keşfetmiş anlaşılan...
Benim bir arkadaşım da bizbizeyi kullanıyor, çok da konuşmamasına rağmen aylık 40 liradan aşağı gelmiyor faturası (nadiren 35 lira geldiği oluyor), biraz konuştuğu zaman 60 lira falan geliyor tabi. Zaten 10 lira sabit ücret.
Bize önerebileceğiniz bir tarife var mı, onun da hat açıldığında bizbize idi, değiştirmemiş hiç şimdiye kadar..
cayma bedelli olayı var sanırım, tam bilmiyorum ama, %25 indirim oluyor galiba orda..
Bizbize tarifesi hiç uygun bir tarife değil.
Sabit ücret 4 liradan 10 liraya çıktığında, isteyen eski tarifede kalıp 4 lira sabit ücret ödeyebilir gibi birşey vardı, onun konuşma ücreti falan ne kadar acaba (dakikası kaç kuruş) bilen var mı?
300 dk 29 tl Kamu 250 dk 19 tl Kamu 600 dk 29 tl
@Msel_miS, sırasıyla cayma bedelli (her yöne 120 dakika ücretsiz), iki gün bedava ve teşekkürler kampanyasına katılıp tarife saniyeye veya imkanınız varsa genç tarifeye geçilirse aylık faturanız 4tl veya 0 tl ye düşebilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme