Şimdi Ara

Biz Türklere Ağır Küfür Etmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Dan Bilzerian'ı çoğu kişi tanır sanırım instagramın kralı diye geçiyo deniz de kum adam da para.Öyle bi adamdır dicektim yüreğim el vermedi.Twitterdan bizlere hakarette bulunmuş buyrun
    http://www.teknokulis.com/multimedya/galeri/diger/instagramin-krali-dan-bilzerian-turklere-kufur-etti
    EDİT:"Köpeğim tam Türk Genelevi gibi kokuyor" Demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burası Türkiye -- 13 Ağustos 2014; 21:45:34 >

• Kim bu cücük yumurtası ? Niye küfretmiş ?
  • hayatını fani amaçlarla ve eğlencelerle geçiren zengin bir ermeni işte , nolsun da

dipnot:dan bilzerian ' ı sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

hayatını fani amaçlarla ve eğlencelerle geçiren zengin bir ermeni işte , nolsun da

Sen neyle geçiriyorsun hayatını merak ettim. Tapınağa mı kapattın kendini?
  • Iyi demis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye ilgileniyorsunuz ki bu köpekle? bırakın ne bok yerse yesin boşverin. siz hakkında konuştukça daha ünlü olup daha da saldırganlaşır.
  • Bence millet olarak bu kadar alıngan olmaya gerek yok.Adam Türk genelevine küfretmiş,milletinize değilki.Yabancı filmlerde falan pek çok milletin olumsuz özelliğine yapılan olumsuz göndermeler mevcuttur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klasik cahil zengin hareketleri işte. Paranın getirdiği kibirde kendini kaybetme vs. Zaten bu kafayla giderse ya delirip genç yaşta ölecek (ki bunu takacağını pek sanmıyorum muhtemelen hayat felsefesi de ''live fast die young (hızlı yaşa genç öl) tarzındadır. Ayrıca popüler kültürün bize dayattığı algıya göre gerçekten hayatını yaşamış olacak) ya da olgunlaşıp elindeki imkanlarla uzun yıllar yaşayacak. İlk ihtimal daha güçlü geliyor bana.

Bende ergenken böyle heriflere özenirdim. Ancak sonradan elindeki imkanları nasıl anlamsızca savurduklarını anladım. Böyle herifleri hala kıskanıyorum, ama sadece zenginliklerini kıskanıyorum.
  • Arkadaş ülkenin başbakanı bana ermeni diyerek hakaret ettiler derse elin ermeniside böyle laf yapar işte.
  • Abi nasıl savunacaksın kendini, bizim genel evlerimiz mis gibi mum kokuyor mu diyeceksin. Şahsen ne kokuyor bilmem hatta bi anımı anlatayım

Geçen yine fotoğrafçılık sevdasına eminönü karaköy felan akıyorum canım da fena çay çekti
    Karaköydeyim meğersem meşhur sokaya girmişim
    adam yanaştı bende foto makinesini görünce, ooo birader hanki gazete dedi
    dedim dayı ben freelancer'ım, güldü homurdandı işsiz felan dedi geçti nereden biliyor bu freelancer'ı felan derken biraz daha yürüdüm
    saçlarına ak düşmüş, nur tonuna yakın bir yüz rengiyle, yiğenim buyur gir dedi
    lan dedim canım pis çay çekti ama neyse dedim Allah cc razı olsun dayı hayırlı işler dedim uzaklaştım
    lan 15 metre ileride EMANETÇİ yazan bir tabela gördüm anlamadım
    5 metre ilerisinde de şapkaları görünce, dayıya koşarak geri döndüm
    kan revan ter içinde
    dayııı dedim sen çaycı değil misin
    hayır dedi
    tamam dedim Bağcılar'a geri döndüm tramway'la

biz sanat düşkünleri kadının estetik vücuduna saygı duyarız sadece sanat için değerlendiririz, obje olarak görmeyiz.
    Artıları alim

• Olum nasıl bi kafanız var anlamadım. Adam kendi genelevini bile savunuyor. Alt tarafı kerane lan.
  • bizim genelevimiz köpek gibi kokmam
    taaammı

mis kokar
  • Adam askerlikten atıldım diye kompleks olmuş zaten.

Not: Huriler bunun kadınlarına bin basar.

• Kendisi afedersiniz ermeni
  • Ooofff fena laf koymuş. Kimse bizim nur kokulu kerhanelerimize laf atamaz ulan!

• quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

Kendisi afedersiniz ermeni

• o değilde nerden biliyor gitmiş mi yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

o değilde nerden biliyor gitmiş mi yoksa

Ayıp la adam annesinin işyerinedemi gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprın Çor Tigin -- 13 Ağustos 2014; 22:50:22 >
  • Bayılırsınız böyle tipleri meşhur etmeye. Uğraşın şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protex11

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

hayatını fani amaçlarla ve eğlencelerle geçiren zengin bir ermeni işte , nolsun da

Sen neyle geçiriyorsun hayatını merak ettim. Tapınağa mı kapattın kendini?

Hayır , tapınağa kapatmasam da bu fani işlerin değerini ve önemini (?) sizde anlarsınız umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.