Bildirim
Biz neden ingilizce öğreniyoruz, onlar Türkçe öğrensin?!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Yani diyosunki 100 kişiye Türkçe öğretmek 10 kişiye ingilizce öğretmekten daha kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe'yi daha kendi ülkemizde sahiplenmiyoruz. Adam şirket açıcakken İngilizce isimler koyuyor. Hem bizden başka konuşan mı var sanki?
Kafan güzelmis kardes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 18 Haziran 2014; 0:44:08 >
atam sen kalk ben yatam
Geçmişinde yaşamaya devam. -
Bekleyelim biraz belki öğrenirler ? -
Türkçe dünyanın en zor (bir o kadar da güzel) dillerinden biri.İngilizce ise çok düz.Öğrenmesi daha kolay.Ayrıca ingilizceyi "Amerika" kullanıyor Türkçeyi biz bile kullanamıyoruz daha... -
Türkçe yazıldığı gibi okunduğu için daha avantajli sayılırız, hiç Türkçe bilmediği yabancılara ilk Türkçe küfür öğretebilen bir milletiz sonuçta bizden herşey beklenir, kafa kafa verelim bence -
Noldu sincap zormu geldi dil
İletinde 7 tane hata buldum. Sen önce kendi dilini düzgün yazmayı öğren bakalım. Sıra başkalarına öğretmeye de gelir elbet.
İktisadi dil dünyada İngilizce'dir. -
kime göre zor? 2 ayda türkçeyi öğrenen insanlar var, senin dediğin şey ikinci ağızdan duyma birşey kendimce öyle düşünüyorum. -
başım gözüm üstüne paşam.. -
quote:
Orijinalden alıntı: HurkanMeydan
kime göre zor? 2 ayda türkçeyi öğrenen insanlar var, senin dediğin şey ikinci ağızdan duyma birşey kendimce öyle düşünüyorum.
2 ayda öğrenirsin ama pratikte zorlanırsın bir kelime kaç farklı anlama geliyorYada Karadenizde öğrendiğin Türkçe ile doğu ya gidersen ne anlarsın?
-
quote:
kime göre zor? 2 ayda türkçeyi öğrenen insanlar var, senin dediğin şey ikinci ağızdan duyma birşey kendimce öyle düşünüyorum.
Kardeşim ingizlicede kaç tane kural var türkçe de kaç tane var 12 sene dil anlatım dersi görüyorsun zor olduğunu kabul etmelisin üstüne birde diğer ülkelerden insanların alışık olmadığı ş,ğ,ç sesleri var -
ağzı olan konuşuyor arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Itachi-san
quote:
2 ayda öğrenirsin ama pratikte zorlanırsın bir kelime kaç farklı anlama geliyorYada Karadenizde öğrendiğin Türkçe ile doğu ya gidersen ne anlarsın?
batı amerikadaki ile kuzey amerikadaki dil aynımı veya amerikan ingilizcesiyle ingiliz ingilizcesi aynımı?
Benzer içerikler
- dolandırıldım iban numarası var
- sivri adaya nasıl gidilir
- cahil demek hakaret mi
- lise mezunu ne iş yapabilir
- winston slim blue nikotin oranı
- ets2 türkiye haritası
- huawei boykot mu
- penis nakli
- dc açıldı mı
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X