Şimdi Ara

Biz kimiz ? Türkler hakkında ne dediler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk askeri kuzey ırakta... Peki biz kimiz ?

Poltava' da esir oluyordum. Bu benim için bir ölümdü, kurtuldum. Buğ nehri önünde tehlike daha kuvvetli olarak belirdi; önümde su, ardımda düşman, tepemde cehennemler püsküren güneş...

Su beni boğmak, düşman beni parçalamak, güneş beni eritmek istiyordu; yine kurtuldum. Fakat bugün esirim, Türk' lerin esiriyim. Demirin, ateşin ve suyun yapamadığını onlar bana yaptılar, esir ettiler.

Yalnız ayağımda zincir yok, zindanda da değilim; istediğimi yapıyorum. Fakat bu defa da şefkatin, asaletin, nezaketin esiriyim. Türk' ler beni işte bu elmas bağa sardılar. Bu kadar alicenap, bu kadar asil, bu kadar nazik bir milletin arasında hür bir esir olarak yaşamak, bilsen ne kadar tatlı...

....

Biz kimiz ? Türkler hakkında ne dediler...

Arkadaşlar beğendiğinizi buraya ekleyebilirsiniz !...

Ben yazılanları Biz algılayalım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender_arslanturk -- 23 Şubat 2008; 17:51:38 >

• saol
  • yazı seninmiş tebrik ederim güzel yazı
  • Biz Türküz her gün artan dış acıgı olan 400 milyar dolar dış borcu olan elimizdeki dogal kaynakları kullanamayan ,ıraka girmek için ondan bundan izin isteyen bir Türküz
  • Hatta bu Şarl o kadar sever ki İstanbul'u ve hiç ayrılmak istemez. Bir bakıma imparatorluğun demirbaşı olur. Lakabı da buradan gelmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legacyer

Biz Türküz her gün artan dış acıgı olan 400 milyar dolar dış borcu olan elimizdeki dogal kaynakları kullanamayan ,ıraka girmek için ondan bundan izin isteyen bir Türküz

Biz dünü, bugünü biliyoruz. Ama tarih hiçbirşeyi unutmaz...

Başka inceleyen ?
  • Savaşın zevkini almak isteyen herkes Türkler'le savaşmalıdır

GüzeL söz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire_Boy_42 -- 23 Şubat 2008; 8:38:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt..

Savaşın zevkini almak isteyen herkes Türkler'le savaşmalıdır

GüzeL söz

savaşın zevki mevki olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: speed need
    savaşın zevki mevki olmaz

Bir düşün bakalım dünya milletleri arasında savaş dedim mi ilk kim ayağa kalkar ? Hemen cevap verim başkalarını düşünmeyen ingilizler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.