Şimdi Ara

Biz Galatasaray'lılar Olarak Hocamızın Oyuncularımızın Arkasında Olmalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -Yönetim malum sabri'ye zam yapmak , boş vaatler vermek vs gibi kötü niyetli işleriyle desteği haketmiyor.
    -Sabri ise Cüneyt Tanman'ın açıklamalarından sonra desteği cidden haketmiyor. Sabri zam istemedi ama menejerleri zam istedi haberini hepimiz okuduk.
    -Selçuk ve Burak ikilisi evet aldıkları para miktarı fazla oynadıkları futbola göre. Ama Ünal Aysal bu maaş arttırımını o zaman bir strateji olarak oyunculara kendisi sunmuştu. Diğer türk takımlarında bizim niye maaşımız yüksek değil diyerek sorun çıkmasını sağlamak ve transferler döneminde avantaj sağlamaktı planı. Yani bu paraları Sabri gibi yönetimden talep etmediler.
    Şimdi diyeceksiniz oynadıkları futbol hatta patos gelip belkide konuya damlayacak. Tamam kardeşim haklısın özellikle Selçuk vasat bir futbol oynuyor ama birader bu adam beni oynatın zorla da demiyor ki.
    Selçuk ve Burak'ın eleştirilmesi gereken tek yönleri yedek kaldıklarında bunu sorun edecek karakterde olmalarıdır.
    Bakın medyanın gazına gelip sakın yeniçeri vs var demeyin. Sneijder her seferinde diyor aramızda hiçbir sorun yok takım olarak çok uyumluyuz diye. Uyumsuz bir isim varsa Melo'ydu o da ayrıldır takımdan. Hatırlarsanız yazın Selçuk ve Sneijder'in şakalaşma videosu vardı yani o videodaki hareketleri yapan iki takım arkadaşı arasında sorun falan olamaz arkadaşlar bunlar hep medyanın gazı.
    -Hamza Hamzoğlu diyorsunuz. Adam evet bir taktik deha değil ama bu takımdan alabileceği max verimi aldığını kimse inkar edemez. Türk fetişi var yabancı düşmanı diyordunuz. Bakın Deneyar birazcık parlardı pat diye kesti Sabri'yi. Sinan Gümüş birazcık parladı Astana maçında hemen Umut'u kesip yerine koydu.

Arkadaşlar bizim kadromuz hocamız taraftarla bütünleşirse biz yine kaldırırız bu kupayı. Şampiyonlar Ligi için ise gerçekten kadromuz yeterli değil. Bunun için de içerideki maçlarda takıma tam destek verip moralleri yüksek tutmak gerekli. Elimizdeki kadroyla olabilecekler bu kadar arkadaşlar Şampiyonlar Ligi'nde.

Son olarak da süper lig'de özellikle dışarıdaki maçlarda 90 dakika iyi oyun beklemek takımdan çok hata olur. Defansta Başakşehir maçındaki gibi sağlam durup ilerde de yakaladığımız zaman atmalıyız. Kusura bakmayın ama 90 dakika kapanıp kontra arayan takımın üstüne birazcık gittiğinizde kontrayla bir gol atıp beraberliğe yatabiliyorlar. Astana gibi değiller yani öyle gol atıp galibiyet kovalama amacı yok çoğu takımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinan astana maçında 80. dk'da oyuna girdi yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

Sinan astana maçında 80. dk'da oyuna girdi yalnız

Orda bir virgül hatası olmuş .
    Astana maçında gol atıp parlayan Sinan Gümüş , Başakşehir maçında 11 başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

Sinan Astana maçında gol mü attı kanka?

Sabri ye yapılan zamdan bahsedip de herkes aldığı senelik kadar top oynasın diyememek adam kayırmaktır, adil davranamamaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

quote:

Sinan Astana maçında gol mü attı kanka?

Sabri ye yapılan zamdan bahsedip de herkes aldığı senelik kadar top oynasın diyememek adam kayırmaktır, adil davranamamaktır.

Gol atmadı mı kanka ? Oyuna girdikten sonra etkiliydi , zor bir yerden şut da çeken oydu resmi olarak kendi kalesineydi haklısın.
    Sabri'ye yapılan zammı kim istedi ? Sabri. Selçuk ve Burak'a yapılan zammı kim istedi , kendileri değil başkan.
    Herkes hakettiği kadar almalı doğru . Selçuk ve Burak da bundan sonraki sözleşmelrinde aynı paraları alırlarsa işte o zaman tepkini koyarsın. Ama adam zam istmemiş zammı senin yönetimin vermiş ne yapsın sezon ortasında hocam valla ben kötüyüm paramı geri vereyim mi desin ?

• Biz yönetim ve hocanızdan memnunuz

Hele hocanızın maç sonu basın toplantısını dinlemekten büyük keyif alıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Biz yönetim ve hocanızdan memnunuz

Aynen hocam valla ya biz de vitor reis ve aziz beyden bayağı memnunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Madem hocamızın basın toplantılarını büyük keyifle dinliyorsun, o zaman geçen sezon şampiyonluk maçında sonra ki basın toplantısını dinlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Bilmukabele. Bizde aynı şekilde yönetim ve hocanızdan memnunuz. Hocanızın şaşkanınım valla ne oldu anlayamadım açıklamaları zevke, başkanınızında ben konuşursam açıklamaları orgazmın doruklarına uçuruyor bizi, gülmekten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.