Şimdi Ara

Biz Bu Çarları Boşamı Kasıyoruz BİLADER !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 Olup Bir Sure Sonra Satmak Istedıgımız zaman, Emegımın 20/000,1 ını Alamıyoruz, Bıde Çarları Kötuluyolar Tmm Yoruma Açık olsunda.. Ne dıyelım Dusunun bı Bogamızdan kesıp Carımıza yatırıyoruz
    Arabıa Drese 30 ytl verdım, ona kıyıp kendı ustume bısı alamıyom pee bu bişey deıl gecemızı gundumuze katıoz gecelerı kalkyıoruz bota bakıyoruz 1 senedır uyumuyorum wallah :(
    SÖZUN KISASI CARLARIMIZIN FIYATINI MUMKUN MERTEBE YUKSEK TUTALIM 90 bleyt carı Adamın bırı 320 ye satıyodu Gecen yahu :(

Neyse Hoşcakalın

Yoruma AÇIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcCVaTaNCcC -- 5 Eylül 2008; 1:13:58 >

• 250 liraya 90 blade satıyorum Zeusta kim engelleyebilir ?
    npc set 85 +5 silahlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coni Leş -- 6 Eylül 2008; 1:16:32 >
  • Çoğu kişi eğlenmek için oynuyor bu oyunu, eğer ticari amaçla bu oyunu oynuyorsan yanlış yerdesin bence..
    Senin amacın char kasıp kasıp satmaksa ayrı bi konu
  • Alla Alla

Kımse engellemez bende bısey demedım kardeşım nası ıstersen öle sat
  • quote:

Orjinalden alıntı: CcCVaTaNCcC

SÖZUN KISASI CARLARIMIZIN FIYATINI MUMKUN MERTEBE YUKSEK TUTALIM 90 bleyt carı Adamın bırı 320 ye satıyodu Gecen yahu :(

ve bişi demedim diosun helal olsun.
  • ticari amaçla oynamıyorum ama çarları satarken değerinin çoook altına gitmesi beni üzer.
    geçen çarımı 3 te biri fiyata satınca anladım yaptığımız emeğe değmiyor
  • quote:

........

Neyse Hoşcakalın

Yoruma AÇIK

gece gece yarıldım yaw....

haklısın gerçekten emekler için ama pek dediğin gibi olmuyo bu iş...
    her isteyen istediği char ına istediği kadar fiyat verebilir.
    serbest silkroad ekonomisi...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emekmi ne Emeği ha pardon bot kurarken biraz uraşıyoruz
  • 89 itemleri biraz kötü nukeri 275e satıyorum.
  • Bi carı maliyetine satamazsın zaten o carı yaparken emek harcanıyor ama zevk de alıyorsun eğleniyorsunda onu ne yapıcaz o zaman eğer maliyetinin altında satmak istemiyorsanız satmayın oynamayı devam edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonWubih -- 5 Eylül 2008; 11:42:27 >
  • Bence herkez istediği fiyata satabilir.
  • SENDE KAFAYI ÇALIŞTR

400 SİLKE WİZARD ALDIM 95 YTLYE SATTIM
    BEN BU OYUNU ZEVK İÇN DEİL TİCARET İÇN OYNUYORM

YOKSA BABAM İZİN VERMİO
  • quote:

90 Olup Bir Sure Sonra Satmak Istedıgımız zaman, Emegımın 20/000,1 ını Alamıyoruz, Bıde Çarları Kötuluyolar Tmm Yoruma Açık olsunda.. Ne dıyelım Dusunun bı Bogamızdan kesıp Carımıza yatırıyoruz
    Arabıa Drese 30 ytl verdım, ona kıyıp kendı ustume bısı alamıyom pee bu bişey deıl gecemızı gundumuze katıoz gecelerı kalkyıoruz bota bakıyoruz 1 senedır uyumuyorum wallah :(

Arkadaşım sen bence char fiyatlarından yakınmayı bırakta kendine biraz çeki düzen ver. Yazdıklarını okudum ve hayret ettim. Yok kendi üstüne başına harcamayıp, boğazından kısıp oyuna para harcama falan yok geceleri uyanıp bota bakma 1 yıldır doğru dürüst uyuyamama yazık valla. Bunun sadece bir oyun olduğunun farkındasın değil mi sen ? Bence yol yakınken toparla kendini biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSparrow -- 5 Eylül 2008; 12:14:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: A ®h Pozitif

SENDE KAFAYI ÇALIŞTR

YOKSA BABAM İZİN VERMİO

dikkat etde elinde patlamasın charlar

senin gibi ticaretçi bi arkadaşım vardı bi gecede bütün charları çalındı

• nickinden kaybediyorsun.
    Ama dediklerin konusunda katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Bence herkez istediği fiyata satabilir.

kimse sana satamaz demiyor ki nerenizle okuyorsunuz.
    Gerçekten satmaya kalktıgınızda silk di cart curt du 200 harcıyorsanız 100 e zor gidiyor bir de 2-3 veletin dırdırını çekiyorsunuz üstüne bir de fiyat indirmeye çalışıyor tam bir sövülcek durum.
    şuan char piyasası o kadar kötü ki almayanı tekme tokat döverler
    mesela bizim Gral var charında +7 sword/shield , +5-+6 fulll blue set full farm 500m golduyla adam charı 500 ytl ye satamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

quote:

Orjinalden alıntı: A ®h Pozitif

SENDE KAFAYI ÇALIŞTR

YOKSA BABAM İZİN VERMİO

dikkat etde elinde patlamasın charlar

senin gibi ticaretçi bi arkadaşım vardı bi gecede bütün charları çalındı

BABAMIN İŞİNE GELİO ARTIK PARA İSTEMİYORM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.