Şimdi Ara

biyolojiden 15-16 net için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tüm konulara calistim k.adaki testleride çözdüm ama çok fazla detay olduğu için şuan sistemlerden falan bir sb açtıgımda soruyu konu anlatımına bakmadan çözemiyorum.
    ygsde kalıtım fotosentez solunum sistemler ve bitki dışındaki konularla 7 net falan yaptım şimdi biyolojide 15 16 net lazım.sizce hangi konulara daha çok ağırlık vereyim?

canlıların ortak özellikleri temel bileşenleri
    ekoloji
    hücre
    sınıflandırma
    mayoz mitoz
    bitki
    biyoteknoloji ve gen mühendisliği
    evrim ve davranış
    bide tüm hastalıklar

konuları şuan için daha hafif duruyor.bunun yanında 2-3 tanede sistemler konusu seçmeliyim.sizce bunlar hangisi olmalı?

duyu organları destek ve hareket sistemi bide dolaşım calissam sizce yeterli olurmu?

• Geçen sene sistemler + bitkiden sadece 6 soru çıkmış. Sistemleri YGS'de de sorduklarından lysde pek tercih etmiyorlar. Sistemlerin çok geldiği tek bir LYS var o sene de YGS'de hiç sistem sormamışlar. Açığı kapatmak istediler sanırım. Hedefiniz +25 değilse sistemler bakmayın derim ben. Geçen senelerde ekoloji ile tüm sistemlerden gelen sorusu aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Geçen sene sistemler + bitkiden sadece 6 soru çıkmış. Sistemleri YGS'de de sorduklarından lysde pek tercih etmiyorlar. Sistemlerin çok geldiği tek bir LYS var o sene de YGS'de hiç sistem sormamışlar. Açığı kapatmak istediler sanırım. Hedefiniz +25 değilse sistemler bakmayın derim ben. Geçen senelerde ekoloji ile tüm sistemlerden gelen sorusu aynı.

diğerlerine göre daha az ayrıntısı olan 2-3 sisteme calismayı düşünüyorum.
  • soncuma37 S kullanıcısına yanıt
    kafaya koyduysanız yapın yani hocam değişmez fikriniz. sistemler çok az soru geliyor dediğim gibi. çalıştığınız 2-3 sistem hiç çıkmayabilir de. üreme ekoloji ve canlılarda sınıflandırma, lys çıktığından beri her sene 10-15 soru gelmiş sadece bu üç konudan. uzun konulardır ama net çıkar yani hedefiniz o civarsa öyle yapılmalı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 28 30 net için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.