Şimdi Ara

Biyolojideki Erozyon Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 3 Mayıs 2020; 20:36:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifane377

bende sonradan yalnız 4 yaptım ama yanlısmıs malesef

Burdaki yanıtlara çok fazla güvenmekte istemiyorum, Ancak ÖSYM'in doğrudan ifadesini 2012 yılında bir biyoloji sorusundan örnek vereyim.

Biyolojideki Erozyon Sorusu

Evet bu seçeneklerde eğer 1-2-3 olsaydı gene tartışmalara yol açabilirdi. Ancak olmadığı için çoğu kişi Temel Üretici diyip geçti. Ancak bizim sorumuzda böle bir durumda yok. Toprağın yanlış kullanımı diyoruz, Ne kadarlık bir alan için? Toprak yanlış kullanılırsa bu başka etkenlerle birleşmiyor mu?. Yalnız ve yalnız yanlış kullanımda mı gidiyor. Nerden tutsan sıkıntı 2-3-4 diyenler hata yaptı demiyorum ama böle kelime bilmece oyunlarıda can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 25 Haziran 2014; 10:04:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Erozyona sebeb olan faktör DOĞRUDAN etkiler.

1-Küresel Isınma ile ilgiliydi sanırım
    2-Meralarla ilgili
    3-Toprağın Yanlış kullanımı
    4-Ormanların tahribi..

Bu lanet soruda, doğrudan ifadesi inanılmaz kafamı karıştırdı. 4 Banko seçenek 1'i de attık zaten. Şıklarda 2-3-4 ve yalnız 4 ifadesi vardı. Sınavın son dakikasına kadar kafamı kurcaladı. Doğrudan ifadesi hiç bir dolaylama olmadan direk etkiden söz etmektir diye düşenerek yalnız 4 dedim. Bir bölgede mera veya toprağın yanlış kullanımı erozyon gibi büyük bir toprak kaybını nasıl doğrudan etkileyebilir diye.?

kardeş yemin ediyorum aynı soru benimde içime dert oldu daha dün telde arkadaşla soruları tartıştık oda yalnız 4 dedi bende aynı yalnız 4 diyorum çünkü doğrudan diyodu arkadaşımın bio su iyidir kime güveneceğimi şaşırdım ama ben yinede yalnız 4 diyorum

• Al benden de o kadar kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termodinamik sorusu
    7 yıl önce açıldı
    Matematik Sorusu
    13 yıl önce açıldı
    Organik Kimya Zihin Haritası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

~CRIPPLED BLACK PHOENIX~
    "'Rab'bim, hayatımın efendisi. Benden aylaklık, ümitsizlik, küstahlık ve gevezelik ruhunu al ve bana iffet, tevazu ve sabır ver.''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.