< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
sizde ayt kimya yeterli oluyor muydu? sanırım çoğu ünide ayt organik üstüne çok konulmuyormuş. bizde 20-25 dersi vardı organiğin. anhidrit tepkimelerine kadar görmüştük < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the.last.airbender -- 6 Ekim 2023; 10:53:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam üstüne koyacaklar zaten de temel olanı çok hızlı geçiyorlar şu an ben de bu sene 1’e başladım. Konuları erken bitirdiğim için organik kimyayı biliyorum. Fakat mesela 12. sınıfta bir kaç hafta süren alkan,alken,alkinleri vs 40 dk’da geçtiler adlandırma,özelikler vs her şeyiyle. Ondan dolayı bence 12 ayt kimyanın organiğini tam oturtup gitmek daha mantıklı okulda baştan öğrenmek zor hızlı geçiyorlar. Bu sene konular kaldırıldığı için böyle oluyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolandirici33 -- 6 Ekim 2023; 11:1:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bizde de alken-alkinlerin adlandırması kısaydı ama not yükü bazı okullarda daha fazla. 180+ sf falan not vardı (her sayfada 3-4 slayt oluyor). o yüzden o kısımları hızlı bitirmeye bakmalı ki geri kalan konulara vakti kalsın. youtube videoları çok uzun sürmüyorsa fena olmaz dediğiniz gibi. benim temelim vardı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|