Şimdi Ara

Biyoloji ve Genetik bilenler gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi bi Türk ve bir Çinli evlenirse çocukları Çinliye , bir Türk ve bir Alman evlenirse çocukları Almana benziyor , bunu nasıl açıklarız ?

Baskın gen veya ilk-orta okulda okuduğunuz bilgiyle cevap vermezseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Illa çinliye ve almana benzemez.O ifade yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi issizmanyak -- 13 Haziran 2016; 14:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmanyak

Illa çinliye ve almana benzemez.O ifade yanlış

Genelde böyle oluyor diye biliyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

suandan itibaren olmuyor
  • Yanlış biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

quote:

suandan itibaren olmuyor

mizah güzelmiş kardeş güle güle kullan
  • quote:

Beyler şimdi bi Türk ve bir Çinli evlenirse çocukları Çinliye , bir Türk ve bir Alman evlenirse çocukları Almana benziyor , bunu nasıl açıklarız ?

sen git kod yaz lan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baskınlık demeyin demişsin ama bunun nedeni genlerein birbirine olan baskınlığı dostum. Çekik göz geni baskındır. yani normal şartlarda bir türkle bir çinlinin çocuğunun gözlerinin çekik olması %100 e yakın bir orandır. Türkler uzun süre farklı ırklarla beraber yaşamış. çok fazla ırk karışmış kanımıza. belki bununla alakalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Beyler şimdi bi Türk ve bir Çinli evlenirse çocukları Çinliye , bir Türk ve bir Alman evlenirse çocukları Almana benziyor , bunu nasıl açıklarız ?

sen git kod yaz lan

tamam lan ağlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: No woman no cry

baskınlık demeyin demişsin ama bunun nedeni genlerein birbirine olan baskınlığı dostum. Çekik göz geni baskındır. yani normal şartlarda bir türkle bir çinlinin çocuğunun gözlerinin çekik olması %100 e yakın bir orandır. Türkler uzun süre farklı ırklarla beraber yaşamış. çok fazla ırk karışmış kanımıza. belki bununla alakalı olabilir.

doğru hocam olabilir.
  • Bazı insanlar evleniyor çocukları olmuyor mesela ve bu çocuklar hiçbirşeye benzemiyor doğal olarak.
  • Çocuğun Türk babasına çektiği yanları sana garip gelmiyor çünkü alışıksın ama çinli tarafı garip geliyor çünkü her zaman gördüğün bir tip değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Çocuğun Türk babasına çektiği yanları sana garip gelmiyor çünkü alışıksın ama çinli tarafı garip geliyor çünkü her zaman gördüğün bir tip değil

yok hocam sanki onların genleri baskın bizim genler çekinik gibi geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.