Şimdi Ara

Biyoloji Sistemler Kaç Günde Biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hiç altyapım yok(Sinir sistemi hariç) günde 3saat falan çalışmayla kaç günde bitiririm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yap bir slime reyiz bitirirsin hemen
  • 1 hafta

• 8 sistem. Bağışıklığı ayyrı sayıyorum. Günde3 saat 8 günde biter.
  • sciencebiophch S kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar sira surede bitiyor mu ? Tam anlamiyla soru kacirmamak icin 1 ay yeter mi peki

• konu olarak 10 günde en erken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fizik kaç günde biter
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben bir tasfih yaptım. Son 4 yılda 7 soru gelmiş bir yıl 8 soru gelmiş sistemlerden. Forumda yeniyim. Sırf biyoloji için geldim ama iyiki gelmişim :) Bekir Avşar diye hoca var forumdan gördüm. Yazdım cevapladı. Sistemleri çok net ve kasmadan anlatıyor. 20 videoda ki videolar çok uzun değil tüm sistemleri anlatmış. Yeminle 2 günde bitirdim soru çözüyorum şimdi. Ama altyapı vardı biraz. Sorunca da hemen cevap yazıyor. 10 gün bu adamla olur bence. Keşke erken görseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sciencebiophch

Hocam ben bir tasfih yaptım. Son 4 yılda 7 soru gelmiş bir yıl 8 soru gelmiş sistemlerden. Forumda yeniyim. Sırf biyoloji için geldim ama iyiki gelmişim :) Bekir Avşar diye hoca var forumdan gördüm. Yazdım cevapladı. Sistemleri çok net ve kasmadan anlatıyor. 20 videoda ki videolar çok uzun değil tüm sistemleri anlatmış. Yeminle 2 günde bitirdim soru çözüyorum şimdi. Ama altyapı vardı biraz. Sorunca da hemen cevap yazıyor. 10 gün bu adamla olur bence. Keşke erken görseydim.

selam bekir hocam yeniden hoşgeldiniz
  • Ahahahahah Bekir Hoca :)
  • Selam hocam gururlandım
  • quote:

Hocam ben bir tasfih yaptım. Son 4 yılda 7 soru gelmiş bir yıl 8 soru gelmiş sistemlerden. Forumda yeniyim. Sırf biyoloji için geldim ama iyiki gelmişim :) Bekir Avşar diye hoca var forumdan gördüm. Yazdım cevapladı. Sistemleri çok net ve kasmadan anlatıyor. 20 videoda ki videolar çok uzun değil tüm sistemleri anlatmış. Yeminle 2 günde bitirdim soru çözüyorum şimdi. Ama altyapı vardı biraz. Sorunca da hemen cevap yazıyor. 10 gün bu adamla olur bence. Keşke erken görseydim.

Hocam Bekir hocaya baktım . Sizce bu Bekir hocayı dinlersem sistemler yapabilir miyim?

• Sana bağlı reiz. Yaz hocaya fikir al aklına yatarsa devam edersin. Dolaşım sistemini bi dinle önce. Sonuçta aynı durumdayız. Ben çok beğendim.
  • Dolaşım/Bağışıklık 3 gün

Sinir/Endokrin 2 gün

Sindirim 2 gün

Destek ve Hareket 1-2 gün

Boşaltım 1-2 gün

Solunum 1 gün

Ama bu kadar bilgiyi sindirmek ne kadar sürer bilemem hocam. İyi çalışmalar

• quote:

Sana bağlı reiz. Yaz hocaya fikir al aklına yatarsa devam edersin. Dolaşım sistemini bi dinle önce. Sonuçta aynı durumdayız. Ben çok beğendim.

Mesela solunum sistemini tek videoda bitirmiş. Bazıları 10video çekiyor bitiremiyor. Videoları yeterli midir?

• 15 dk lık videonun 4 dakkası burun anlatırsa 10 da olur 20 de. Reiz ben otorite değilim sen bilirsin ben dinledim sorulara geçtim oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.