Şimdi Ara

Biyoloji Kanal Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cici Biyolojici diye bir kanal var. MEB kitabını çok iyi analiz etmiş, isteyen tekrar için bakabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cici biyoloji karaktersiz herifin teki. barış hocama yoktan yere bok attığını unutmadım.

• Barış hocayı da takip ediyorum ben zaten. Aralarında geçenler beni ilgilendirmiyor, kanal hoşuma gitti önermek istedim.

• Cici biyolojiciyi bende öneriyorum sınava konu anlatım kitapları ile değil MEB kitabıyla hazırlanın replikasyon ve penguen sorusunu unuttumayın

• Mevzu ne hocam merak ettim

• Senin biyolojin Fb'nin sol beki Filip Novak ders veriyor

• barış hoca hakkında salak salak konuşmuştu zamanında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimya Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    AYT FİZİK KANAL ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duruyor mu videosu

• Ben pek sevemedim hocam o kanalı

• Hocam video olarak konuşmadılar barış hocaya bir gün biri bir kitaptan bir şey atıyor barış hoca da bak bana inanmadıniz bu sene MEB kaynakları düzenlendi tarzında bunu sosyal medya da paylaşıyor diğer hocamız da Aras galiba ismi öyle bir şey yok MEB kitabında duruyor diyip biraz hakaretvari konuşuyor barış hoca da özür diledi topluluk kısmında öğrencilerden hani diğer hocaya da bir şey demeyin konu kapansın siz dersinizi çalışın tarzında konuştu Aras hoca bir iki şey daha dedi barış hoca cevap vermeyince konu kapandı hepsi mesajlarını sildi video olarak olmadı her hoca topluluk kısmından yazdı hocam

• Memnuniyetsiz M kullanıcısına yanıt

Hocam cok normal herkes ayni hocadan anliyacak diye bir durum yok zaten. Benim hosuma gidiyor anlatim tarzi ama notlarini kullanmadim hocanin pdfler icin bir sey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 3 Mart 2021; 21:9:0 >
  • Dogannbulbill kullanıcısına yanıt

Anladim hocam durumu yani doktorlukla biyoloji ogretmenligi cok farkli seyler aslinda. Yani bu sey gibi matematik profesorunun ortaokul cocuguna denklem cozmeyi anlatmasi gibi. Yani cok sey aktarabilir hoca ama cocugun ihtiyaci olan seyler belli basli temel seyler her ne kadar baris hoca dikkat etmeye calissa da bu mufredat kapsamina bilemiyorum yani

• Tabii ki hocam ama bence aralarındaki şey bizi ilgilendirmez ikisi de çok saygı değer ve bize bir şeyler katan insanlar ikisininde bilgilerini kullanmak gerek bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.