Şimdi Ara

BİYOLOJİ İÇİN SELİN HOCA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
3
Favori
3.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temelim yok ilk 2 konu bitirdim hocalara geldikten salih hoca cok keyifli ama daha iyisi var mıdır acaba . Selin hocaya baslasam simdi yetişir mi kalmış 100 gün pdfleri falan cok hoşuma gitti ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 11 Mart 2018; 22:12:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up

• hocam hepsini takip ediyorum aralarında pek fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nYato

hocam hepsini takip ediyorum aralarında pek fark yok

salihten devam mı edeyim o zaman daha eğlenceli gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 11 Mart 2018; 23:22:53 >
  • Hocam biyoloji dışında çalışacağın bir şey yoksa Selin Hoca yetişir ama onun dışında biraz zor.

• Selin hoca fazla detaya iniyor.Örneğin mayoz mitozda aşırı ve gereksiz ayrıntılı anlatıyor.Biyokamp serisi güzel oradan izleyebilirsin.
    Bekir Avşar kısa ve yeteri kadar anlatıyor.
    Bekir + selin soru çözümü izle eksiklerini tamamlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Dexter Shawn

Selin hoca fazla detaya iniyor.Örneğin mayoz mitozda aşırı ve gereksiz ayrıntılı anlatıyor.Biyokamp serisi güzel oradan izleyebilirsin.
    Bekir Avşar kısa ve yeteri kadar anlatıyor.
    Bekir + selin soru çözümü izle eksiklerini tamamlarsın.

tamamdır hocam öyle yapayım. bekir avşar mesela selin hocanın 4 videoda anlattığını 1 videoda halletmiş. normal mi bu da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT MATEMATİK MERT HOCA
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinliğe kavuşunca haber et hocam ben de biyo kasıcam sıfırım tmyim

• Selin Hoca çok ayrıntı giriyor denildiği gibi yetişmesi zor yani.Salih hoca iyidir ama müfredatı eski onun da pek farkı olduğunu sanmıyorum ama örneğin kemosentez yok bu sene ama o konuda var yani o taraflar sıkıntı ama sistemlerde salih hoca tekler.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    tyt biyoloji için salih hoca nasıl? müfredatı eski demişsin de o yüzden sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: GioFerrari.

tyt biyoloji için salih hoca nasıl? müfredatı eski demişsin de o yüzden sordum

Açıkçası Salih hoca baya iyi fakat Vural hoca çok kesiyor onu yani bir şey anlatacak hop işte lafı değiştiriyor falan o yüzden tyt kısmını bilemiyecem ama sistemler kısmı iyiydi.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    sistemler 11 ama tytde çıkıyor nasıl oluyor bu? bu sene de çıkar mı acaba

• selin hoca biyokampdan ilerleyip palme ve limit çözüyorum her video 1 saat ama umarım soru kaçırmam tyt bio da

• Mitoza kadar selin hoca ile geldim.Selin hocaya soru cozumu harici ugramam artik.Bekir hoca 10-20 dk arasında ne kadar gerekli bilgi varsa veriyor.Palmeden soru çözümleri de yapiyor elinde palme olsa bile mutlaka izle sorularda hız kazanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Dexter Shawn

Mitoza kadar selin hoca ile geldim.Selin hocaya soru cozumu harici ugramam artik.Bekir hoca 10-20 dk arasında ne kadar gerekli bilgi varsa veriyor.Palmeden soru çözümleri de yapiyor elinde palme olsa bile mutlaka izle sorularda hız kazanırsın.

palme konu anlatımlı var elimde hocam. bekir avşardan gidebilirim o zaman soru bankası da limit kullanıyorum selişn hoca çözüyor. salih hoca bekir avşar kıyaslayınca hangisini seçmeli sence
  • salih bir garip ama yine de sen bilirsin

BİYOLOJİ İÇİN SELİN HOCA
  • Selin hoca tüm dersleri 65 saate anlatyor.Günde 2 saat çalışsan 2 ayda biter.Tabi üstüne soru çözeceğin zamanıda ekle.Ben çok detaya indiği için selin hoca ile çalışmayı bıraktım.

Fundamentals var.Oda tüm konuları 53 saate anlatıyor.İkisinin avantajı pdf olması.

Bekir avşar 20 saate anlatıyor.Ama pdf yok.

Hocalara geldik yeni biyoloji hocasını hiç denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hck34 -- 12 Mart 2018; 21:35:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HOLOFİRA GEÇTİ Mİ BURADAN

salih bir garip ama yine de sen bilirsin

BİYOLOJİ İÇİN SELİN HOCA

çalış da metafizik biyoenerji uzmanı (?) ol gezme forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 12 Mart 2018; 21:51:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hck34

Selin hoca tüm dersleri 65 saate anlatyor.Günde 2 saat çalışsan 2 ayda biter.Tabi üstüne soru çözeceğin zamanıda ekle.Ben çok detaya indiği için selin hoca ile çalışmayı bıraktım.

Fundamentals var.Oda tüm konuları 53 saate anlatıyor.İkisinin avantajı pdf olması.

Bekir avşar 20 saate anlatıyor.Ama pdf yok.

Hocalara geldik yeni biyoloji hocasını hiç denemedim.

eski hocası hakkında var mı bilgin hg'nin şu an ondan götürüyorum
  • Forumda çok popüler herkes tavsiye ediyor ama videoları tam mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.