Şimdi Ara

Bıyık sorunu (SSli)(Siyah İz)[YENİ SS] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
3
Favori
15.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: DommeRises

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Orijinalden alıntı: DommeRises

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Dostum jiletle değilde tüy dökücü krem kullansan bıyık bölgesinde hem tahriş olmamış olur.

İlk bıyıgımı oyle almistim 8e basladigimda , cikmisti direk tuy dokucuyle almistim ama olmaz arti

Ben tahrişten kurtulma adına demiştim. O zaman en iyisi bir uzmana görünmek ilk önce bu lazer işine ondan sonra karar ver. bende böyle bir problem yaşıyorum. Ama benim cildim hassas.. Bıyık bölgesi daha sert çıkıyor sanırım bunda biraz daha iyi görünmek için tersten almamında payı var...

Gelişmeleri ya buradan yada özelden atarsan sevinirim.

Epilasyon tek çare gibi duruyor ustad

dediklerimi yapsan duzelecek olmazsa 2. çözümü yazdım

Güveniyorum sana umarım düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka yorum alalım upup

• Kesme bıyıklarını , yani tarzını ona göre ayarlamayı deneyebilirsin , sevmezsen eğer bilmiyorum ne yapacağını.
  • Olmaz öyle malesef

Bir arkadasin verdigi tedaviyi yapiyorum hafiften duzeliyor ama son care lazer gibi

• Bir doktore git en iyisi
  • Kardeşim sana teşhisi koydum bu bildiğin Tatar Ramazan bıyığı sendromu.Hocam bi git temizinden bi sinek kaydı yaptırt(ustura) sonrasında da hafta da 1 sadece sakalları kes bıyıklarında fırlayan kısımlarını makasla al temizle nizami dursun 10 numara yakışacak lan kökler bildiğin "ben pos bıyığım abi" diye bağırıyo.
  • Kardeşim çok beyaz tenliyim ondan kökleri gözüküyor yanmakta istemiyorum(yanamiyorumda zaten) son care lazer gibi

Neyse varmi baska yetkili bir abimiz

•  Bıyık sorunu (SSli)(Siyah İz)[YENİ SS]

Bıyık sorunu (SSli)(Siyah İz)[YENİ SS]
  • aşırı tıraştan kaynaklanıyor bence, makine ile traş olmayı dene 45 dakka sonra uzaması sence psikolojik olabilir, sana öyle geliyor olabilir, eğer gerçekten uzuyorsa hormonsal bozukluktur heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

• Artık nasıl kesmeye çalıştıysan yara yapmışsın hep. Ergenlik bıyıkları böyle olur buna belli bi süre katlanman gerek. Lazer falan faydasız.
  • Fazla traş olmaktan oralarını yıpratmışsın bırak traş olma biraz bephanten sür o siyahlık gidecek sonra rahat traş ol ama günde 4 kere nedir abi sabah kalkınca olsan yeterli.
  • Kökleri yeşil işte çok belli oluyor kafayı yedirtiyor

• Updullah

• Yok mu gelişme
  • Hocam o sert olanları cımbızla al belki düzelir

• uzat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

LAN BUNE

• hocam alışmaya çalış. bir de şöyle düşün. sakalım bıyıgım çıksın da öyle yeşil/siyah dursun diye doktorlara düşenler var. kötü birşey değil. sadece bıyıkların kalın çıkıyor.

hemen uzaması ise sadece psikolojik. saç dökülmesi gibi. unutursan problemin kalmaz. aynalardan uzak dur.
  • sorun senin 4 kere traş etmenden kaynaklanıyor tahriş etmişssin. 1 ay falan hiç elleme sonra haftada 1 traş ol düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.