Şimdi Ara

Bıyık sorunsalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makineyle al. Ben öyle yapıyorum. İyi oluyor makineyle. Gürleşmiyorda jilet gibi.
  • İllaki keseceksin. Kes gitsin rahatsız ediyorsa.
  • haha sakal-bıyık muhabbeti dönüyo biz köseler napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenBirFeykim

Evet beyler 15 yaşında kendi halinde bir gencim.Buraya yeni oldum ancak ortamını az çok biliyorum.Lütfen dalga geçmeyin öyle bütün gün facede takılan emoca konuşan ergenlerden değilim,ergenim ama öyle bir ergen değilim. Aksine facebook hesabım bile yok.Gelelim sadede.Bıyıklar geçen sene çıkmaya başladı çok belli olmuyordu ancak artık azıttılar çok göze batıyor.Annemle babam ben küçük yaşlardayken ayrıldılar.Danışabileceğim bir tek annem var.O da dur daha bunlar tüy sert çıkmaya başladığında kesersin diyor.Ama gerçekten çok kötü görünüyor,insan arasına çıkmaktan utanır oldum.Annemi nasıl ikna edebilirim veya bu işin usulü nedir yazarsanız belki bu konuyu anneme göstererek ikna edebilirim.

berbere git makineyle alsın :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Beats Dr.

kse kardesım cıktıkca

dostum binbaşı olacak kadar forumda vakit geçirmişsin hiç mi imza kurallarını okumadın güzel kardeşim
  • Makine jilet fark etmez. Ama her türlü kesmelisin onları.
  • Kesmezsen hiç hoş durmaz.Makine ile veya jilet ile al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Makine jilet fark etmez. Ama her türlü kesmelisin onları.

Dostum nasılnfark etmez jilet daha cabuk cıkardır makine daha gec bilmeden yazmayalım lutfen insanları yanlıs yonlerdınmeyın...
  • Makinayla bir kez al. Daha sonralarında keyfine bağlı olarak kalabilir yada aldırabilirsin. Ben asla kestirmem bıyıkları bir kere alıştık arkadaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Makinayla bir kez al. Daha sonralarında keyfine bağlı olarak kalabilir yada aldırabilirsin. Ben asla kestirmem bıyıkları bir kere alıştık arkadaş!

bıyık namustur :DD
  • jiletin daha sert çıkarması diye birşey yok. jilet vurduktan sonra daha sert oluyorsa kıllanma demekki önceki kıllar tam olarak ergin değilmiş. yani halk arasında tüy diye tabir edilen kıllardan.
  • Jiletten korkuyorsan sertleştirir-çabuk çıkartır diye makineyle al gitsin. Ergen bıyığıyla dolaşmaktan bin kat iyidir.
  • Berber'e makinayla aldır. İlerde kesersin.
  •  Bıyık sorunsalı

kardeşim benden sana abi tavsiyesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkaya12

quote:

Dostum nasılnfark etmez jilet daha cabuk cıkardır makine daha gec bilmeden yazmayalım lutfen insanları yanlıs yonlerdınmeyın...

quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Makineyle alsan bişey olmaz.Ama jilet vurursan sertleşir.

Usta bilinçsiz tüketici veya sakal/bıyığı olmayan biriysen yazma bari yav.Makina veya jilet ikisi de hiç bir fark yapmaz sen tıraş köpüğü kullanmadığın sürece aynı etkiyi yapar ben 1.5 yıldır jilet kullanıyorum böyle bir şey olsa hacı sakalım olurdu gerçi şuanda öyle ama bunun jiletle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 25 Eylül 2012; 19:31:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

sorunsal
    1. sıfat Çözümü belli olmayan

çözümü belli değilse neden bize soruyorsun eğer ki çözümünün olacağını düşünüyorsan neden sorunsalı kullanıyorsun

aynştaynda geldi selamlar aynştayn abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

quote:

quote:

Usta bilinçsiz tüketici veya sakal/bıyığı olmayan biriysen yazma bari yav.Makina veya jilet ikisi de hiç bir fark yapmaz sen tıraş köpüğü kullanmadığın sürece aynı etkiyi yapar ben 1.5 yıldır jilet kullanıyorum böyle bir şey olsa hacı sakalım olurdu gerçi şuanda öyle ama bunun jiletle alakası yok.

ben çevremden gözlemlediklerimi söylüyorum.20 yaşına kadar makineyle traş olan bi tanıdığım askere gidince herkes hergün traş olduğu halde kendinin 2-3 günde 1 traş olduğunu anlatmıştı.yani jileti erken vurmak tüyü sakala çeviriyor ve sıklaştıriyor benim bildiğim.ancak köpük olmadan kesme tarafına katılıyorum sıklaştırsa da aşırı şekilde sertleştirmez köpüksüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Makine şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

quote:

quote:

ben çevremden gözlemlediklerimi söylüyorum.20 yaşına kadar makineyle traş olan bi tanıdığım askere gidince herkes hergün traş olduğu halde kendinin 2-3 günde 1 traş olduğunu anlatmıştı.yani jileti erken vurmak tüyü sakala çeviriyor ve sıklaştıriyor benim bildiğim.ancak köpük olmadan kesme tarafına katılıyorum sıklaştırsa da aşırı şekilde sertleştirmez köpüksüz.

İşte ben de sana bunu anlatmaya çalışıyorum, eğer ki köpük kullanmazsan jilet direk olarak köklere temas eder bu da sertleştirir.Aynı şekilde makinada köklere temas eder.Sakallar demek ki seyrekmiş adamda zorlamanın manası yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.