Şimdi Ara

Bıyık sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler 15 yaşında kendi halinde bir gencim.Buraya yeni oldum ancak ortamını az çok biliyorum.Lütfen dalga geçmeyin öyle bütün gün facede takılan emoca konuşan ergenlerden değilim,ergenim ama öyle bir ergen değilim. Aksine facebook hesabım bile yok.Gelelim sadede.Bıyıklar geçen sene çıkmaya başladı çok belli olmuyordu ancak artık azıttılar çok göze batıyor.Annemle babam ben küçük yaşlardayken ayrıldılar.Danışabileceğim bir tek annem var.O da dur daha bunlar tüy sert çıkmaya başladığında kesersin diyor.Ama gerçekten çok kötü görünüyor,insan arasına çıkmaktan utanır oldum.Annemi nasıl ikna edebilirim veya bu işin usulü nedir yazarsanız belki bu konuyu anneme göstererek ikna edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenBirFeykim -- 13 Eylül 2012; 19:25:58 >

• Kesmeden sertleşmez de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makineyle alsan bişey olmaz.Ama jilet vurursan sertleşir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüy gibi ise çok kötü durur. Sert çıkınca ne kadar yakıştığını göreceksin oy yüzden kesmeni tavsiye ederim.
  • Simitçi gibi gezceğine kes temiz temiz gez
  • Makinayla al sertlesmez

• kes gitsin.benim kardeşimde rahatsızlık duymaya başlayınca kimseye sormadan kesti.iyi de oldu yani..bir şey demez annen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seyrek sakal bıyık
    4 ay önce açıldı
    sakal konusu....
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk çıktığında baya düşünmüştüm kestim rahatladım ondan sonrada hafta 1-2 jiletle alıyorum bıyığı sevmem oh mis sakala dokunmuyorum yani tavsiyem kes benide korkuttular vay efendm kesersen çok çıkarda falanda yalan
  • Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama annem daha zamanı değil diyor.Karışmak da istemiyorum doktor sonuçta belki tıbben bir bildiği vardır diye ama berbat görünüyor.
  • Al jilet bakkaldan kes seneye kendine gelir öyle dolaşma çok komik gözükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

Makineyle alsan bişey olmaz.Ama jilet vurursan sertleşir.

jilet sertleştirmez gilettenin sitesinden bakabilirsin.ben bu gün kestim okula öyle ergen bıyıklı bi şekilde gitmeyi sevmiyorum.
  • La jileti al kes öyle çok çıkmaz, 2 haftada bir kesersin senin için yeter...
  • uyarı:aşırı sivilcelenme olur sivilce izlerinden utanırsın ben utanıyorum şuan çenem sivilce ve sivilce izi dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

uyarı:aşırı sivilcelenme olur sivilce izlerinden utanırsın ben utanıyorum şuan çenem sivilce ve sivilce izi dolu

sivilcelerin çıktığı dönem geçti şu an sivilcelerim yok denecek kadar az
  • agda yaptır.

• quote:

uyarı:aşırı sivilcelenme olur sivilce izlerinden utanırsın ben utanıyorum şuan çenem sivilce ve sivilce izi dolu

saçmalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenBirFeykim

quote:

sivilcelerin çıktığı dönem geçti şu an sivilcelerim yok denecek kadar az

bende beybidik feystim jileti sürdüğün anda fasulye gibi çıkıyor durduramıyorsun
  • o ince kıl gibi bıyıklar genellikle imam hatip öğrencilerinde çıkar.
  • Ağda veya berber de iple aldır diğer herşey bu ikisinden daha çok sertleştirir.
  • Vur jileti gec sut biyiiyla dolanma yigidim.
    Ciddiyim yapma ole bi salaksik kes gitsin.
    Yok ip yok ağda e lan bunlar.
    Al bi jilet al bi kopuk yardir gec bu kadar basit

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.