Şimdi Ara

Bıyık sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bıyık sorunsalı

Benim de sakallar iyice azıttıydı bundan aldım evde tıraş ediyom.(haftada bir çıkıyor sakal artık.)Hiç de sertleşmiyor aynı hala.Çok iyi ürün
    Bu fotolar da benden:
     Bıyık sorunsalı

Bıyık sorunsalı

• Kes gitsin jiletle mis gibi oluyor
  • Makineyle al. Simitçi bıyığı bırakırsan kız mız bakmaz sana.
  • Makine ile kes gitsin jilet vurmak istersen de pek sorun olmaz ama benim tavsiyem makine.
  • sorunsalı
  • kse kardesım cıktıkca
  • Makineyle al. Ben yarım senedir bıyıkları ve çene sakallarını kesiyorum. Şimdide komple sakalları kesmeye başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kes ya, 5 yıl sonra da sakalım bıyığım çıkmıyor diye konu açarsın.
  • jiletle kes gitsin, ne sert çıktığı oluyor ne de birşey. hurafe bunlar.
  • sorunsal
    1. sıfat Çözümü belli olmayan

çözümü belli değilse neden bize soruyorsun eğer ki çözümünün olacağını düşünüyorsan neden sorunsalı kullanıyorsun
  • Kimse No SS No Güven dememiş ya noluyor beyler size ?
  • Jilet vur bişi olmaz en fazla haftada bir kesersin ortalıkta öyle dolaşmaktansa kes.Çok iğrenç ve mide bulandırıcı gözükür.Ben jilet vurdum bir şey olamdı
  • tıraş makinesi işini görür bende almayı düşünüoyurm. bu yasta sertlesmesin daha sonra her gün kesmek zorunda kalmayım. (+ oalrak ilerde topsakal düşünüyorum ya da kirli sakal azıcık uzun gibi odan dolayı sert olmasın sevmiyorum)
  • git bir büfeye permatik banyo iste, dudağını falan kesersin normaliyle şimdi. korkmadan al onunla.
  • makine ile kesebilirsin ama çok sık uzuyolar sıkılıyo insan 2 güne bir
  • O bıyıkla gezme kesinlikle zamanında ergenken kesmedim ben de ama şu an olsa aynı durum keserdim bence sen de kesmelisin kötü olduğunu düşünüyorum
  • Kes kes beni dinle kes.7.sınıfta kesmeye başladım şu anki kafam olsa yine keserdim.Hatta 6 da bıyık çıkmaya başladı 1 sene simitçi gibi gezdim ona yanıyorum.
  • Simitçi gibi gezme al jileti kes.
  • makineydi bilmemneydi uğraşmana hiç gerek yok kardeşim, git markete gilette blue 3 lerden bi traş bıçağı al, bir de köpük alabilirsin gerçi hiç gerek yok simitçi bıyığına Sonra güzelce keseceksin zaten 3 hamlede kesersin bıyıkları çok basit bişey Merak etme sertleşmez, kaldı ki sertleşse ne olacak erkeksin eninde sonunda çıkacak sakalın bıyığın?
    Bıyıkları almışken varsa favorilerin altındaki tüyleri bile alabilirsin, korkma bi zararı olmaz daha iyi görünür, tüylü tüylü gezme

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.