Şimdi Ara

Bittorrent.exe virüs sorunu-çözüldü-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ne oldu ise bilgisyarım içerisinde buluan yerel disk C D veya CD sürücü ve diğerlerni tıkladıgım zaman farklı bir pencereden acıyor ama kendi içerisinde normal bir şekilde aynı pencereden acmata

ikinci sorun ise artık gizli dosyaları gösteremiyorum ben göster diyorum o tekrar gösterme seceneğini aktif hale getiriyor

cevaplarınız için şimdiden teşekür ederim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dostum aynı sorun bende vardı. malesef virüs var sende. bir yerde okumuştum bir ark panda antivirüs 2007 sürümüyle gidermiş sorununu. bir de spy emergency yükle tarat makinana. benim çok başım ağrıdı bundan.
  • ilaveten adaware kullan diyeceğim ama taratma/temizleme sırasında donuyor virüs müsade etmiyor işleme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebrail1907

Slm arkadaşlar ne oldu ise bilgisyarım içerisinde buluan yerel disk C D veya CD sürücü ve diğerlerni tıkladıgım zaman farklı bir pencereden acıyor ama kendi içerisinde normal bir şekilde aynı pencereden acmata

ikinci sorun ise artık gizli dosyaları gösteremiyorum ben göster diyorum o tekrar gösterme seceneğini aktif hale getiriyor

cevaplarınız için şimdiden teşekür ederim

Bittorrent Virüsü (Win 32 Alman) çözümü burada>>http://forum.donanimhaber.com/m_10310569/tm.htm

• Arkadaşlar teşekkür ederimsaolun soruu halldebildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.