Şimdi Ara

Bittim ben... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

Bu ne geri kafalılıktır gayet normal bir olay çağırsınlar neyine rezil oluyorsun.

Zina ne zaman gayet normal birşey oldu. Hepiniz avrupanın çekiciliğine kapıldınız dininizi unuttunuz.Yazıklar olsun size ne çabuk unuttunuz benliğinizi.

bence siz kendinizi dine fazla kaptırıyosunuz

Dostum sen bu dünyaya niye getirildin? Gezmek-tozmak-eğlenmek için değil. Niye getirildiysen bu amaç için yaşayacaksın. Ama yaşarsın yaşamazsın senin kararındır. Bende 1-2 hafta önceye kadar sizin gibi böyle konulara girer sizin gibi yorumlar yapardım. Ama insan gerçekleri yavaş yavaş görüyor. Rabbim size de doğru yolu göstersin inşallah...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ne geri kafalılıktır gayet normal bir olay çağırsınlar neyine rezil oluyorsun.

Zina ne zaman gayet normal birşey oldu. Hepiniz avrupanın çekiciliğine kapıldınız dininizi unuttunuz.Yazıklar olsun size ne çabuk unuttunuz benliğinizi.

bence siz kendinizi dine fazla kaptırıyosunuz

Dostum sen bu dünyaya niye getirildin? Gezmek-tozmak-eğlenmek için değil. Niye getirildiysen bu amaç için yaşayacaksın. Ama yaşarsın yaşamazsın senin kararındır. Bende 1-2 hafta önceye kadar sizin gibi böyle konulara girer sizin gibi yorumlar yapardım. Ama insan gerçekleri yavaş yavaş görüyor. Rabbim size de doğru yolu göstersin inşallah...

neymiş amacımız?

• quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

quote:

quote:

Müslüman oldugunu ne biliyorsun?
    Ve bu ülke şeriata görede yürütülmüyor sen ne konuşuyorsun?

Sen kendini kandırmaya devam et din din diye Allah seni hayvandan ayıran özellik olarak aklı vermiş biraz kullan

Onu düşünmedim bak haklısın. Ama müslüman değilse çıksın açıklasın bu arkadaş.

Müslümanım, ama kimse dinim ile benim arama giremez, günah işliceksem kendim için işlerim, benim işlediğim günahlar seni ilgilendirmez,

Dininle arana girmiyorum kardeşim. Fikrimi söylemiştim sadece , senin müslümanlığın beni zaten ilgilendirmez. Neyse herkesin kendi bileceği iş her koyun kendi bacağından asılır sonuçta...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen kendini kandırmaya devam et din din diye Allah seni hayvandan ayıran özellik olarak aklı vermiş biraz kullan

Müslümanım, ama kimse dinim ile benim arama giremez, günah işliceksem kendim için işlerim, benim işlediğim günahlar seni ilgilendirmez,

Dininle arana girmiyorum kardeşim. Fikrimi söylemiştim sadece , senin müslümanlığın beni zaten ilgilendirmez. Neyse herkesin kendi bileceği iş her koyun kendi bacağından asılır sonuçta...

Bencee bırakalım her koyun kendi bcağından asılsın

• Peki kardeşim , daha yorum yapmıyorum ben. Sizi dünya zevklerinizle başbaşa bırakıyorum
  • AYNI OLAYYYY

Lisedeyken arkadaşımın başına geldi..Arama yaparlerken arkadasın cebınde peçeteye sarılmış biçimde bulundu..Müdür odaya çagırdı öle bi konuştu okadar..Beki hoca Okulda bişeylermi donuyor acaba diye düşünmüştür bi an..Ama yanlış tabi..
  • Sizin okul yönetimi 3 çocuk kampanyasına destek veriyor sanırım
  • Bir şey olmaz sıkma canını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

Sizin okul yönetimi 3 çocuk kampanyasına destek veriyor sanırım

• quote:

quote:

quote:

@gkhnzn
    hocam haklısın bende doğru bulmuyorum 10.sınıfa giden çocuğun zina yapmasını(ki yapmamış ama meyilli) Zaten zina denilen kavrama karşıyım(biri çıkıp bişey demesin tartışmıcam) ama bu onun tercihi zina yaparsa alıcağı keyfi biliyo çekeceği cezayı biliyo bence birşey demememiz lazım zaten o biliyor.Yardım istemiş yardım edelim bırakalım tartışmayı

@E r h A N
    sanada bişey olmaz merak etme ayrıca 600lü yıllarda yaşamıyoruz demişsin din zamanla değişen kavram değildir yani müslümanlık 600lü yılalrda neyse şuanda o dur kuralları aynıdır belirteyim dedim müdür birşey derse rezil et

• üşüyünce başıma geçiriyorum dersin olur biter
  • ya bırak ağzı olan konuşuyor arkadaş .. yukardakine demişsinki o arkadaş neyse çıksın soylesin hadi ben çıktım soyluyorum hristiyanım ne değişti? her koyun kendi bacağından asılır herkes kendi inancına gore yargılanır benim için kitabın dedikleri değil Tanrı ile olan sevgi ve saygı bağı onemlidir ve ben ona laik olmak için yaşarım yk kitap bunu dedi şunu dedi ben kitapların gokten indiğine bile inanmıyorum komik geliyor

not: benim fikrim saygı duyulması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rob Trujillo -- 29 Aralık 2008; 23:39:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

sana ne sadece müslümanlar mı yaşıyor bu ülkede

sana ne yaa sana ne? herkesin günahı kendine istersem giderim keraneye 30 kişiyle grup yaparım sana ne!?

biraz Kuran oku.zina yaptığı anlaşılan kişiye ne ceza verildiğini öğren.çünkü sen zina yaparak sadece Allaha değil topluma karşı suç işlemiş oluyorsun.

• İstersen benim değil de inkâr et nasıl kanıtlayacaklar? Condom u cuzdana koyarken gormusler mi?Arkadasım cuzdana bakıyodu oyle makarasına koymus ben bıle sımdı goruyorum de bitsin .Hic bi sekilde kanıtlayamazlar.Ben paket yakalattım arkadasın eli doluydu gelirken bende kendı cantama koymustum bende kalmıs dedım bisey diyemediler
  • neyse arkadaşlar konu başka yerlere kaydı, bende özür dilerim kaydığı için
  • quote:

ya bırak ağzı olan konuşuyor arkadaş .. yukardakine demişsinki o arkadaş neyse çıksın soylesin hadi ben çıktım soyluyorum hristiyanım ne değişti? her koyun kendi bacağından asılır herkes kendi inancına gore yargılanır benim için kitabın dedikleri değil Tanrı ile olan sevgi ve saygı bağı onemlidir ve ben ona laik olmak için yaşarım yk kitap bunu dedi şunu dedi ben kitapların gokten indiğine bile inanmıyorum komik geliyor

not: benim fikrim saygı duyulması gerek

bence fikrin yanlış.herkes inancına göre yargılanacaksa hiçbir şeye inanmayanlar yargılanmayacakmı.yada çok tanrılı uydurma dinlerde bütün tanrılar tek tek mi yargılayacak.Kuran'a inanmıyorsan sen Allah'ın varlığını nerden öğrendin.bugüne kadar O'nun için ne yaptın.O'na nasıl laik olacağını nereden öğrendin.

• quote:

quote:

hadi canım...

yerimiz avrupa bizim iran-arabistan değil

• quote:

quote:

hepimiz zinayız hepimiz zinacıyız zina yapmayalım her vercek olanla nikah kıyalım XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 29 Aralık 2008; 23:55:37 >

• hocaların üst arama izni olmadan arama yetkisi yok biliyorusn polislerde dahil aramış bulmuşlar ama condom..(kondom yani ne olduğunu bilion) bu arada onu bulmuş velini çağıracak tamam.. bunda senin bir şeyin yok sen geleceğini düşünüp iyi işler yapmışsın ama fakat hoca ise anlamamış bunu zaten biliyorsun hoca ise hocalığını bilecek beni uyuz eden ekonomiciye bir söz demeden gittim ama tabiii ben inat kafa okulu terkedermiyim tam bilgi almadan.. sağolsun benim hacer hocam açıkladı.
    allah razı olsun ondan..(bunda konuyu saptırdım özür dilerim erhan fakat beni uyuz eden hocaya örnek)

tabi senin konuya gelince git çağırsın babana söyle ben gencim ben geleceğimi düşünmek istiyorum.. bunda kızılacak,çekinilecek durum değil.. tabi ilk sorulacak soru
    -peki hocam siz bizim zamanınızda yapmadınız mı?

senin çekinmene bile gerek yok herkes yapabilir gayet doğal durum ama kızın geleceğine zarar vermemek ve mutlu olmak şartıyla günah işlesen bile kendi suçun bizim değil.

bu arada benim derdim olursa konu açıp yazmam çünkü benim açtığım konular ciddi konuya bindiririm sonrada saptırırlar konuyu uyuz olurum..

sadece bir kaç güvendiğim arkadaşlarımla paylaşırım derdimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 30 Aralık 2008; 0:41:10 >

• quote:

quote:

+1. Ben olsam atardım okuldan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.