Şimdi Ara

Bittim ben... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan bide eğitim seminer verirler bilinçli bi seks yaşantınız olsun, cinsellikte nasıl koruncağınızı bilin aksiliklere mahal vermeyin die bilinçli gençlik yetiştirmeye çalısırlar.

Takma kafana kardeşim sen doğru olanı yapmışssın. Bence condomunu alan adama lazımdır o yüüzden almıştır takma kafana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rob Trujillo

ne kadar ilkel bişe ya hangi çagda yaşıyoruz gençlerin korunmak hastalık kapmamak erken yaşta hayatlarını karartmamak için taşıdıkları şey şimdi utanç veren bi madde haline geldi hey allahım nası günlere doğru ilerliyoruz yazık ya kardeşim korkma bişe olmaz ama annen falan ogrenirsede utanma merak ettim aldım hem bunun kadar doğal bişe yok de insanların sağlık için aldığı şeyi neden ayıplıyosunuz de hatta sınıfta seni kaldırıp yüzünü kızartırsa direkt de "hocam siz bizi teşvik edeceğinize gururumuzu kırıyosunuz bu tüm dünyada doğallıkla karşılanan ve saglık acısından kullanılan bişe bende merak edip aldım bu davranısınızdan oturu de kınıyorum sizi" de utansın şerefsiz

quote:

Orjinalden altıntı : Crafty25

arkadaşım kimsenin gelip senin üzerini arma yetkisi yok bu ülkede, artık polis bile çok gerekli durumlar dışında kafasına göre üst araması yapamıyor.. bu kadar ezdirmeyin kendinizi, kimse benim cüzdanıma benden izinsiz dokunamaz karıştırıp kurcalayamaz hele içinde ki condomu çıkarıp alamaz... anneni babanı çağırsın okula neden sıkılıyosun ki, ben senin velin olacam o müdürü anasından doğduğuna pişman ederim, böyle bir nedenden dolayı beni okula çağıdı için

Doğru diyosun keşke öle yapsak fakat adam serefsiz tam notuma pislik bile yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 29 Aralık 2008; 23:13:17 >

• Herifi mahkemeye verip dava bile açabilirsin
  • bişi olmaz mrk etme güvenli sex yüzünden okuldan atıcak halleri yok ya insanın özel hayatına da bu kadar mudahele edilmez
  • 10. sinifta condom tasiyorsun, ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: PesimistRap

Bu ne geri kafalılıktır gayet normal bir olay çağırsınlar neyine rezil oluyorsun.

Zina ne zaman gayet normal birşey oldu. Hepiniz avrupanın çekiciliğine kapıldınız dininizi unuttunuz.Yazıklar olsun size ne çabuk unuttunuz benliğinizi.

• Hocalar belki okulda ahlaksız ilişkilerin döndüğünü düşünebilir. Sonun iyi olmaz.

Not= Varsayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalkie

bişi olmaz mrk etme güvenli sex yüzünden okuldan atıcak halleri yok ya insanın özel hayatına da bu kadar mudahele edilmez

Çok sağolun arkadaşlar korkumu aldınız, artık ne diyeceğimi biliyorum adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Bu ne geri kafalılıktır gayet normal bir olay çağırsınlar neyine rezil oluyorsun.

Zina ne zaman gayet normal birşey oldu. Hepiniz avrupanın çekiciliğine kapıldınız dininizi unuttunuz.Yazıklar olsun size ne çabuk unuttunuz benliğinizi.

Müslüman oldugunu ne biliyorsun?
    Ve bu ülke şeriata görede yürütülmüyor sen ne konuşuyorsun?

Sen kendini kandırmaya devam et din din diye Allah seni hayvandan ayıran özellik olarak aklı vermiş biraz kullan

• quote:

quote:

bence siz kendinizi dine fazla kaptırıyosunuz
  • quote:

quote:

sana ne sadece müslümanlar mı yaşıyor bu ülkede

sana ne yaa sana ne? herkesin günahı kendine istersem giderim keraneye 30 kişiyle grup yaparım sana ne!?
  • quote:

quote:

Hoca efendide aramiza katilmis,eee baska ne gibi vaazlar var bu gece.Hocam istersen seni diger alkol konusuna alalim,orasi daha eglenceli.
  • quote:

Sen kendini kandırmaya devam et din din diye Allah seni hayvandan ayıran özellik olarak aklı vermiş biraz kullan

Onu düşünmedim bak haklısın. Ama müslüman değilse çıksın açıklasın bu arkadaş.
  • cüzdanın içine bakma gibi bir lüksleri yok,keşke itiraz etseydin!
  • Arkadaşlar hepiniz az önce yazdığıma karşı çıktınız da müslüman olmasa da arkadaş gelecek nereye gidiyor düşündünüz mü?
  • quote:

quote:

Onu düşünmedim bak haklısın. Ama müslüman değilse çıksın açıklasın bu arkadaş.

Müslümanım, ama kimse dinim ile benim arama giremez, günah işliceksem kendim için işlerim, benim işlediğim günahlar seni ilgilendirmez,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 29 Aralık 2008; 23:23:45 >
  • ulen buna mı bittim diosun benim cüzdanımda condom bulsalar babama söyleseler babam der akıllı çocuk kendini tehlikeye atmıo der vallahada billahada ayrıca gayet normal bişey bu neden çekiniosun sigara emanet vs. gibi bişeyle yakalansan tamamda condom
  • quote:

Arkadaşlar hepiniz az önce yazdığıma karşı çıktınız da müslüman olmasa da arkadaş gelecek nereye gidiyor düşündünüz mü?

Gelecek, cinselligide saglikli yasinda yasayip,oturup olgunca herseyi tartisan,yerinde ve zamaninda yapan genclerle ilerliyor.

Sende bu güzel gençlige katil istersen,ne dersin hos olmazmi?
  • birisi gelip cüzdanıma el atacak:d okul müdürü dinlemem açıkcası(babamda müdür) o da haklı bulur beni(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

ulen buna mı bittim diosun benim cüzdanımda condom bulsalar babama söyleseler babam der akıllı çocuk kendini tehlikeye atmıo der vallahada billahada ayrıca gayet normal bişey bu neden çekiniosun sigara emanet vs. gibi bişeyle yakalansan tamamda condom

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.