Şimdi Ara

(Bitti) Hepsiburada Oral-B Pro 2900 Siyah 2'li Şarj Edilebilir Diş Fırçası 265 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
3.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkara -- 3 Mayıs 2020; 20:34:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkara

bende 289 TL sepette
    uygulamadan girin.
  • 2900 modeli icin su sekilde bir tablo var mi?
    Detayli Özelliklerini bulamadim cihazin

(Bitti) Hepsiburada Oral-B Pro 2900 Siyah 2'li Şarj Edilebilir Diş Fırçası 265 TL
  • basliklarini nereden temin ediyoruz,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birkaç ay önce satın aldım, arkadaşımda 790 modeli vardı, fark olarak 790da sesli uyarı var bunda ışıklı, pil 2900de daha iyi, yukarıda arkadaş bir hafta demiş ama ben günde 1-2 kez fırçaladığım halde unutuyorum ne zaman şarj ettiğimi. Motorunun daha güçlü olması ise önemli bir şey değil oğluma aldığım vitality çocuk modelinin devir hızı bile yeterli geliyor.
  • 20 TL Bonus ile 245 TL ye geldi. Teşekkürler haber verdiğiniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzelde 3 ay sonra yanında gelen bu başlık eskiyince,yeni başlık almak gerekecek,şöyle bir baktım da başlık fiyatlarının maşallahı var,sapıylada diş fırçalanmaz,ne etcez bi deyin hele

• 429₺ olmuş kaçtı

• trinidinas kullanıcısına yanıt
    Hocam başlığı ben mevsimsel olarak yani 3 ayda 1 değişiyorum tabi bu kullanıcıya göre değişir.Başlık konusuna gelince kasım ayında Trendyol kampanyasında 12 adet Cross Action başlığı 100 TL'ye aldım.Kasım ayındaki kampanyalar takip edilip senelik alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 3 Mayıs 2020; 21:42:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

basınç kontrolü olması çok iyi
    Bir işe yaradığı yok. Zaten o kadar bastırmıyorsun, uyarı lazım olmuyor.

• Kampanya Bitmiş

• Teşekkür, bu vesile ile nihayet almış olduk .

• 429 tl off yaa
  • Motor güçlerini bilemem fakat basınc sensörü tirt. Zaman sayacı mi ne var onun da bir numarası yok. Güç olarak alt modeller aynıysa fuzuli fazla para vermeyin derim. 1 seneden fazla kullanıyorum. Tavsiye eder miyim? Olmasa da olur şart değil.

• kaçırdık ya tamda almayı planlıyordum :S kötü oldu...
  • browner B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim güle güle kullanın

• Fatih kullanıcısına yanıt
    tam tersine basınç sensörü bu cihazlar için çok önemlidir, yüksek hızda döndükleri için basınç sensörü olmayan modelleri kullananlarda bastırma oranlarını fark edemedikleri için diş minesinde sorun çıkabilir. bastırma kuvvetini sürekli kontrol altında tutanlar için sorun yok tabiki ama yeni alanlar için kesinlikle basınç sensörlü almalarını öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    8000 modelini kullanıyorum 2 senedir. Basınç özelliğini diğer arkadaşın da dediği gibi boşa yapılmış bir özellik. Hayvan gibi bastiemadikca sinyal veriyor zaten o şekilde bastıran da hayatında dişlerini fircalamamis ve dış fircalamayi bilmiyordur. Sadece bir kez denemek için bastırdım bir daha da görmedim uyarıyı.

Boyle gereksiz özellikler katıp bir model üstü diye insanları kandırmaktan başka bir şey değil.

• Ben 1 yıl kadar önce böyle bir ürün almıştım (birebir aynısı mı bilmiyorum) ancak dişçi bu aletler hassasiyet yapar kullanmayın dedi ve bıraktık normal fırçaya döndük. Sizin bu konu ile ilgili bilginiz var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.