Şimdi Ara

Bitmeyen kartuşmu yoksa orjinalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler yazıcı alacağım ancak kararsız kaldım gördüğüm kadarı ile bitmeyen kartuş çok ucuza geliyo bitmeyenkartuş.com.tr nin +sakarya bayisi cndolumdan alacağım eğer alın derseniz yoksa vatan gibi yerlerdenmi alayım? kartuşları çok pahalıya geldiği için ercih etmiyorum bide srun vs olursa bana yardım edebilirmisiniz? win 7 kullanıyorum eski yazıcı sorun çıkarıyodu yarıda kalıyodu basarken vs.
    bide ben p-280 canon modleini uygun buldumbaşka tavsiyeniz varmı?

• www.yazdirmatik.com bı bak derım
  • BİTMEYEN KRTUŞLU YAZICILAR SİZE DAHA UYGUNA GELİYOR. NEDENİDE ŞUDUR YAZICI TANK SİSTEMİ İLE BERABER 2 YIL GARANTİ KAPSAMINDA OLUYOR FAKAT YAZICIYI HERHANGİ BİR YERDEN ALIPTA TANK MONTAJI YAPTIRDIĞINIZDA YAZICINIZIN GARANTİSİ BİTİYOR SADECE TANK SİSTEMİNİN GARANTİSİ KALIYOR SİZE VE AYNI FİYATA DENK GELİYOR YİNEDE DETAYLI ÜRÜNLERİwww.bitmeyenkartusum.com.tr ADRESİNDEN İNCELEYEBİLİRSİNİZ
    www.ocpturkiye.net
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

bende yazıcı arıyorum öyle abartı bi model olmasına gerek yok wifi olan bir yazıcı önerebilecek var mı ?

https://www.hanoglubilisim.com/detay-30-epson-sx425.html tafsiye ederim tüm reset yazılmalrıda üçresiz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.