Şimdi Ara

BİTMEYEN KARTUŞ MONTAJLI YAZICILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitmeyen kartuş montajlı yazıcı kullanan arkadaşlar var mı acaba tavsiye ederler mi memnunlar mı?

• banada lazım cıkar ama bilen biri
  • KARDEŞİM.BU YAZICILAR.GÜZEL KULLANIŞLI FAKAT ARADA SIRADA HORTUMLAR HAVA ALIP BOŞLUK YAPABİLİYO.BENİMKİ BÖYLE.BİZİM ARKADAŞ BURSA KARTUŞTAN ALDI.,HEM RESİMLER FELAN OCP MÜREKKEPTEN DOLAYI HARİKA ÇIKIYOR.HEMDE BURSA KARTUŞ SATTIĞI MALIN ARKASINDA DURUYOR.YANİ UCUZ DİYE TEKNOPİ CART CURT YERLERDEN ALMA.YA BİTMEYEN KARTUŞ YADA CESCESOR !..
  • çok pahalılar
  • slm.
    bursa kartuştan canon multifonksiyon wifi mx-410 aldım yaklaşık 7-8 ay oldu gayet sorunsuz kullanıyorum.
    ki ben aldığımda ocp mürekkep tercihi yoktu. lakin yinede süper baskıları.
    üzerinde gelen tankların içinde hala %35 oranında mürekkep var ve şuan 2417 sayfadayım.
    cihazın wifi özelliği süper. ağ üzerinde 5 makina kullandım maksimum hiç bir sorun vermedi.
    wifi'den tarama felanda yapabiliyorsun.
    döküman tarayıcı çok güzel sıkıntısız çalışıyor.
    faks da iyi dandirik bi santralde bile problemsiz çalışıyor.
  • bursa kartuştan mühendis arkadaşım almıştı. yaptığı işleri resimleyip resmi kurumlara göstermek için. 6 ay kadar oldu galiba canon markaydı. şu anda memnun herhangi bir problemle karşılaşmadı. renkli baskıda çok ekonomikler.
  • bursa kartuş un acaba fiyat ve perfonmans ürünü hangisi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.izmirbitmeyenkartus.com
  • KOLAY DOLAN VE BİTMEYEN KARTUŞ SİSTEMLERİNDEN MEMNUN OLUŞUMUN DUYGUSAL İFADESİDİR.
    "çok değil 2 yıl öncesine kadar çevremdeki insanların bilgisayar ve bileşenlerini satın almak için danıştıklarında,özellikle yazıcı konusunda,hep laser yazıcı özellikle xerox (kolay dolan)yazıcılar tavsiye ederdim.İnkjet yazıcılardan kesinlikle uzak durmalarını söylerdim.İnkjet yazıcı firmalarının kartuş strajilerinin,eskinin Amerikan strajilerine benzediğini,uzun vadede çok zarar edeceklerini söylerdim,ne zamanki bursa kartuş sahibi sayın Birol ÇİL,bey ile tanıştım ufkum değişti.Şimdi herkese,bilakis kendim satın alıveriyorum.Bir dükkanım olmadığı halde bitmeyen sistemleri evde monte edip çevremdeki ihtiyaç sahiplerini yönlendiriyorum.Teşekkürler bursa kartuş,çocuklarıma okuyacakları bir metin'i kesinlikle ekrandan okumayın kağıda çıkartın sonra okuyun,diyorum çünki mürekkep ucuz kağıt ucuz...!"

• peki arkadaşlar fiyat ve perfonmans ürünü hangisi sizce yazıcı+tarayıcı+fotokopi+resim..
  • biraz önce 28 kasım 2011 saat 00,15 itibariyle "hepsiburada.com" Canon Pixma MP280 Çok Fonksiyonlu yazıcıları 69 liraya indirmişti hemen 6 adet sipariş verdim aynı zamanda bursa kartuş tanda
    http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-UYUMLU-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI,LA_242-2.html
    4 adet önceden 3 adette şimdi bitmeyen sistem seti boş 39 tl ve mürekkep siparişi verdim 250 tl yi geçtim bursa kartuşunda 4 gbyte usb hediyesini aldım.Bursa kartuşta zaten kargo sorunu yok (bursa kartuş 250 tl siparişlere 4 gbyte usb bellek hediye ediyor.Şu an itibariyle konuşuyorum kampanyanın ne zaman biteceğini bilmiyorum herkese tavsiye ederim.)bitmeyen sistemlerin tüm arızalarını öğrendim monte etmeyide zaten video ile öğretiyorlar,arıza mantığı çok basit deneme yanılmayla öğrenilebilcek kimseye ihtiyaç kalmıyor herkes kendisi yapabilir.Ben çok memnunum özellikle Bursa kartuşun müşteri dostluk prensibi çok güzel biraz önce bir mesele için mail atmıştım,muhtemelen yarın cevap verilir diye düşünürken 15 dakika sonra bilakis Firma sahibi Birol ÇİL bey cevap verdi çok hoşuma gitti.(diğer firmalar lütfen alınmasınlar onlarla hiç alışveriş yapmadım dolayısıyle onların tutumlarını bilmiyorum,belki daha farklıdırlar ancak Bursa kartuşla bir kere tanıştınızmı kolay kolay bırakamayacağınızdan eminim.)bu sektördeki tüm firmalara,pahalı kartuşlara karşı çözüm ürettiklerinden dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsarad -- 29 Kasım 2011; 15:36:10 >

• Bende hp nin bir yazıcısı vardı bilirsiniz 100 tane bastıktan sonra bitiyor orjinal kartuşları makina ile aynı fiyattı 2 ay öncehttp://shet.in/adb29 bu üründen aldım yaklaşık 150 renkli 100 siyah beyaz çıkarttım.Daha dolan kartuşlar milim azaldı.Gerçekten çok iyi arkadaşlar tavsiye ederim herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasguard

peki arkadaşlar fiyat ve perfonmans ürünü hangisi sizce yazıcı+tarayıcı+fotokopi+resim..

fiyat performans bence bu ürün.
    http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-MP-280-YENI-VE-ORJINAL-BK-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI-OCP-MUREKKEPLI,PR-624.html

• 27 kasım geceyarısı hepsiburada com canon mp280 leri 69 tl den satıyordu ve toplam 92 adet vardı sonra sabah saat 9 30 civarlarında 82 adet kalmıştı saat 10 civarlarında ise tamamen tükenmişti 5 - 6 adet daha almadığıma pişmanım.
    http://www.bitmeyenkartus.com.tr/CANON-MP-280-YENI-VE-ORJINAL-BK-BITMEYEN-KARTUS-SISTEMI-OCP-MUREKKEPLI,PR-624.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsarad -- 29 Kasım 2011; 12:11:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsarad

27 kasım geceyarısı hepsiburada com canon mp280 leri 69 tl den satıyordu ve toplam 92 adet vardı sonra sabah saat 9 30 civarlarında 82 adet kalmıştı saat 10 civarlarında ise tamamen tükenmişti 5 - 6 adet daha almadığıma pişmanım.

bitmeyenkartus.com.tr yetkilileri almış olabilir hepsini

• quote:

Orijinalden alıntı: lasguard

quote:

Orijinalden alıntı: afsarad

27 kasım geceyarısı hepsiburada com canon mp280 leri 69 tl den satıyordu ve toplam 92 adet vardı sonra sabah saat 9 30 civarlarında 82 adet kalmıştı saat 10 civarlarında ise tamamen tükenmişti 5 - 6 adet daha almadığıma pişmanım.

bitmeyenkartus.com.tr yetkilileri almış olabilir hepsini

Lasguard Kardeş imzanızdaki ifadeler beni rahatsız ediyor,acaba değiştirebilirmiyiz,mesela "kibrit al kibrit sat kibrit kadar değeri olmayanlara muhtaç olma"ifadeleri daha güzel değilmi?
    Lütfen bu davranışımı ukalalık olarak değerlendirmeyiniz,ben bir müslümanın bir şeyleri ifade ederken daha güzel cümlelerle pekala ifade edebileceğini düşünüyorum selam ve sevgilerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsarad -- 30 Kasım 2011; 11:44:39 >

• BU YAZICI BİTMEYEN KARTUŞ.COM'UN

BU İSE TEKNOPİ
  • Bence arada çok kalite farkı var.
  • mycolorink murekkeplerınıde deneyınn..
  • en iyisinin ocp olduğunu düşünüyorum!....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.