Arkadaşlar benim sorunum biraz farklı D sürücümün bitlocker kilidini açmadan format attım ve sistem o sürücüyü raw olarak görmeye başladı.Çok konular açtım çok uğraştım recovery keyide bulamadıgım için kurtaramadım en son çare bir yöntem denedim.PartedMagic programının testdisk aracı var. bu aracı açtım ve bütün analiz et seçeneğini seçtim. ben sadece analiz edip bana çözüm sunacak sanıyordum fakat bitlockerli diski biçimlendirdi veya bitlockerli diski ntfs çevirdi bende bu yüzden kullanılabilir olarak görüyorum tam emin değilim.sürücü Raw olarak gözükürken en azından kurtarmak ıcın bir kaç şansım vardı şu an buda gitti gibi gözüküyor.benim D sürücüsünü tekrar eski haline getirmem lazım biçimlendirildiyse veya başka bişe olduysa die söylüyorum D sürücüsünün Hex verilerine recovery yapamazmıyım ? en azından şifreli verilerim tekrar şifreli olarak geri gelir.ben tekrar ilk aşamaya dönerim.