Şimdi Ara

Bitlocker sorunu yardım!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bitlockerla ilgili bir sorunum var kurtarma anahtarını ve şifremi biliyorum ama açılmıyor windows 10 dan windows 7 ye geri dönüş yaptım ama kilidi açmamıştım ama bir türlü açamadım dos üzerinden bir sürü deneme yaptım ama açılmadı şöyle bir hata veriyor çok zararlı bir medya arızası veya veri yapısı bozulması nedeniyle istenen işlem tamamlanamıyor Lütfen yardımlarınızı bekliyorum D: disk açılmıyor 5 yıllık arşivim onun içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-files/windows-7-ultimate-64-bit-bitlocker-file/e08cf1a1-8c38-47aa-bdd3-c70a8d5eda5f

Umarım bu işinizi görür. Kolay gelsin.

• Ben bundan birşey anlamadım başka çözüm ne var acaba

• ibrahim32862 İ kullanıcısına yanıt
    Şifreyi açmak için onun sertifika yedeğini almadıysan yeşil renk ile gösterir dosyayı yani açamazsın o sertifika olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Şifreyi açmak için onun sertifika yedeğini almadıysan yeşil renk ile gösterir dosyayı yani açamazsın o sertifika olmadan

Sertifikayı tekrar nasıl tekrar edinebilirim windows 10 da bu işlemi yapmıştım acaba tekrar yüklesem sorun kalkarmı?

• Hayır sertifika gitmiştir bulursan açarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: carso

Hayır sertifika gitmiştir bulursan açarsin

Bulmak için hangi yolu denemeliyim bilgi verebilirmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluescreen sorunu acil yardım.. !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows7/how-do-i-use-the-unlock-options-in-bitlocker-drive-encryption

Burdaki gibi yolu izleyebilirsin
  • Windows 10 da iken ben bitlockerın yedeği microsoft hesabıma yedekledi acaba tekrar yüklersem açılırmı onu düşünüyorum

Bitlocker kurulumunu win 10 da yaptiysaniz tekrar win 10a dondugunuzde problem kalmayacaktir muhtemelen. Benzer durumu baska bir arkadasta yasamisti ve sorunu bu sekilde cozmustu. Bulabilirsem linkini de eklerim.

• Buyrun;
    http://forum.donanimhaber.com/m_114517742//tm.htm#114517742

• quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

Bitlocker kurulumunu win 10 da yaptiysaniz tekrar win 10a dondugunuzde problem kalmayacaktir muhtemelen. Benzer durumu baska bir arkadasta yasamisti ve sorunu bu sekilde cozmustu. Bulabilirsem linkini de eklerim.

Windows 10 a tekrar döndüm yine nafile şifremi ve kurtarma anahtarımı giriyorum olmuyor kurtarma anahtarım microsoft hesabıma aktarmış anahtar kimliğimde doğru ama hala açmıyor kadayı yiyecem iyice

Daha önce ne gibi işlemler yaptınız. Bölüme zarar vermiş olabilir misiniz acaba?

Kripto yapısında çok küçük bozulmalar bölümü tamamen erişilmez yapabilir.
  • quote:

Daha önce ne gibi işlemler yaptınız. Bölüme zarar vermiş olabilir misiniz acaba?

Kripto yapısında çok küçük bozulmalar bölümü tamamen erişilmez yapabilir.

Hayır hiçbir işlem yapmadan sıfırdan windows 7 yükledim sadece sonra şifremi yazdıgımda dediğim gibi verdiğiniz linkteki arkadaşın verdiği hatayı veriyordu bende tüm güncellemeleri yapıp tekrar windows 10 güncelledim ama şifreyi kabul etmiyor kurtarma anahtarınıda biliyorum ama aynı yine anahtar kimlikte farklı değil anahtar bu sürücüyle eşleşmiyor hatası veriyor sektör taramasıda yaptım sıkıntı yok resimler aşağıda bir bakınız.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bitlocker sorunu yardım!.. Bitlocker sorunu yardım!.. Bitlocker sorunu yardım!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim32862 -- 15 Mayıs 2016; 12:47:41 >

Merhaba,

Durumun windows versiyon uyumsuzluğundan kaynaklandığını düşünmekteyim hala.

Bitlocker ile ilgili çözümleri olan M3 Data Recovery isimli bir yazılım var. Bunun ücretsiz olan Bitlocker decryption tool isimli bir aracı var. ancak windows 10 bitlocker desteklenmiyor sanırım. Ücretli olan araçları destekliyor. Bu programı ben kullanmadım ama yabancı forumlarda kullanıp başarılı sonuç alındığını okudum.

Ancak bu aşamadan sonra yaptıklarınız ve sonuçları size ait. Yanlış bir şey sonucunda bölümü uçurursanız bana kızmayın sonra.
  • quote:

Merhaba,

Bitlocker ile ilgili çözümleri olan M3 Data Recovery isimli bir yazılım var. Bunun ücretsiz olan Bitlocker decryption tool isimli bir aracı var. ancak windows 10 bitlocker desteklenmiyor sanırım. Ücretli olan araçları destekliyor. Bu programı ben kullanmadım ama yabancı forumlarda kullanıp başarılı sonuç alındığını okudum.

Ancak bu aşamadan sonra yaptıklarınız ve sonuçları size ait. Yanlış bir şey sonucunda bölümü uçurursanız bana kızmayın sonra.
    Windows 7 ile Windows 10'nun bitlocker sistemleri farklıdır, yani uyumlu değildir, şifrelemeyi hangi Windows sürümünde yaptıysan yine o sürümde kaldırman lazım şifreyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cparty69

Windows 7 ile Windows 10'nun bitlocker sistemleri farklıdır, yani uyumlu değildir, şifrelemeyi hangi Windows sürümünde yaptıysan yine o sürümde kaldırman lazım şifreyi.

Windows 10 da yaptım ama yine açılmıyor

• quote:

Merhaba,

Şuanda m3 bitlocker recovery tam sürümünü indirdim D: kurtarmak için seçtim benden parola istedi şifreyi ve anahtarı yazıyorum kabul etmedi programın biraz üstünde "lost partition recovery" kısım vardı oraya tıkladım bana disk seçimi gelmedi sadece hardiskin bütün bölümünü tarıyor şuanda "scanning every sector to analyze staggered partitions" diye tarama yapıyor tarama bitince bilgilendiririm

• Artık hiçbirşey yaramadı bence arızalandı bitlocker bende biçimlendirdim verileri kurtarma araçlarıyla kurtardım ama çalışmıyor bozuk diyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.