arkakadaşlar dün akşam bitlocker la 1tb lık seagate hd mi şifrelerken %0.5 lerde bu dizinde fazla bozuk alan var o yuzden sıfrelememe duruduruldu dedı.daha sonra hd mı tekrar acmayı denıyorum fakat sıfresını gırınce asagıdakı resımdekı hatayı verıyor o da su:
"bitlocker sürücü şifrelemsi aniden durdurulan dönüştürmeden kurtulmayı başaramadı. buna tüm dönüştürme günlüklerinini bozulmuş olması vyea medyanın yazma korumalı olması neden olmuş olabılır"
arkadaslar ne yapmam gerekıyor lutfen hdmın ıcındekı fotografları kurtarmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
şimdiden teşekkürler..
arkadaslar bi bilgisi olan yokmu ayrıca parolamı unuttum dedıgım zman kurtarma anahtarını soruyor gırıyorum yanlıs kurtarma anahtarı dıyor
merhaba aynı sorun bende de oldu sorunu siz çözdünüzmü veya nasıl çözeceğiz yardım edebilirmisiniz elimde daha once olusrurduğum bitlocker kurtarma anahtarıda işe yaramıyor lütfen biri yardım edebilirmi
quote:
Orijinalden alıntı: terapist
arkadaslar bi bilgisi olan yokmu ayrıca parolamı unuttum dedıgım zman kurtarma anahtarını soruyor gırıyorum yanlıs kurtarma anahtarı dıyor
sorununuz çözümlendi mi acaba? Aynı problemi biraz farklı biçimde bende yaşıyorum. çözdüyseniz eğer nasıl oldugunu paylaşır mısınız?
denetim masası__sistem we qüvenlik__Bitlocker Sürücü Şifrelemesi altından Bitlocker ı yöneti seçin şifresini kaldırmak istediqiniz sürücünün karşısındaki Sürücünün Kilidini Aç yazısına tıklayın şifreyi qirip kilidi aç deyin bu kadar :D
arkadaşlar ben de şifreleme işlemine başlattım ama bunu nasıl iptal edebilirz? yardımcı olurmusunuz?
Benzer bir sorun oluştu bir arkadaşımda, bunu çözebilen veya bu haldeki sürücüden veri kurtarabilen oldu mu?