Şimdi Ara

Bitkisel yollarla kilo almanın yolları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi bitkisel yolllarla kilo almak için neler yenir ne zaman yenir gibi konularda bilgisi olan veya uygulayan düzenli yediği birşey olan vs. varsa bilgilendirirse sevinirim.
    Teşekkürler.

• kompleks karbonhidrat ve kaliteli yağ alman gerekir.

Orijinalden alıntı: Exhell

kompleks karbonhidrat ve kaliteli yağ alman gerekir.

Hocam bunları biyolojide görüyoruz biliyoruz ama nedense bu uygulama bana yaramadı arkadaşı bilmem de. Mesela her sabah fındık ezmesi yedim yağ oranı yüksek diye bol karbonhidratlı besin yedim bende pek değişiklik olmadı. Sanırım metobolizmayı yavaşlatmak gerek.

Orijinalden alıntı: wakepeople16

quote:

Hocam bunları biyolojide görüyoruz biliyoruz ama nedense bu uygulama bana yaramadı arkadaşı bilmem de. Mesela her sabah fındık ezmesi yedim yağ oranı yüksek diye bol karbonhidratlı besin yedim bende pek değişiklik olmadı. Sanırım metobolizmayı yavaşlatmak gerek.

metabolizma ne kadar hızlı olsun yaktığından fazla alıyorsan mutlaka kilo alırsın. kimsenin metabolizması öyle deli gibi birşey yakmaz. en fazla 300 kalori daha fazla yakarsın. bu da 1 tabak makarnaya denk gelir.

quote:

Orijinalden alıntı: wakepeople16

quote:

metabolizma ne kadar hızlı olsun yaktığından fazla alıyorsan mutlaka kilo alırsın. kimsenin metabolizması öyle deli gibi birşey yakmaz. en fazla 300 kalori daha fazla yakarsın. bu da 1 tabak makarnaya denk gelir.

kafamda somut birşey oluşturdunuz teşekkürler o zaman ben yağlı ve karbonhidratlı yiyecek yemeye devam edeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bol bol yiyeceksiniz arkadaşlar başka çaresi yok.
    Yoğun bir işte çalışırken günde 3 öğün dolu dolu yiyordum ama 5-6 yıldır aynı kilodayım.
    Sonra askere gittim ve geldim. Askerden geldikten sonra 4 ay evde oturmuştum bu sürede günde 1 öğün yedim o da 3 dilim ekmek ile ve gariptir ki 72'den 75e çıkmıştım.

Yani şöyle bir sonuç çıkıyor; ne kadar hareketliyseniz o kadar çok yemeniz gerek.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.