Ayrıca arkadaşlar elimde Resun marka mini dış filtre var modeli ''Resun Cyclone External Filter CY-20 Mini Dış filtre'' internetten felan aratabilirsiniz fiyatı 60tl civarı. Akvaryuma daha hiç sokmadım sadece jelatini açık,istediğim fiyat 40-50TL.Almak isteyen olursa bana ulaşabilir.
ellerinize sağlık güzel olmus fakat satıs yapmayı düsünüyorsanız çok uçuk rakamlar beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız.Akvaryumya tropik bir balık lepistes var galiba yarın bu akvaryumun içine birde yavruluk koyarsan görüntüyü baya bozacaktır.iyi günler
elektrojenik
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim yorum için,yavruluk koymayı düşünmüyorum.Yeni doğan yavrular bitkiler arasında yaşayabiliyor,arkaya doğru biraz derinlik var moss türleri var fotoğrafta çıkmamış.
albatros86A
kullanıcısına yanıt
rahat bir 6-7 sene besledim akvaryum ile ilgili az çok bilgim var bitki arasında yasıyorlar evet ama bir çoğunu kurban vereceksiniz.
elektrojenik
kullanıcısına yanıt
akvaryuma başladığımda sadece lepistes türünden sadece 4 tane atmıştım içine, şu anda rahat 25den fazla lepistes bulunmakta ,yani fazla sorun olmuyor :)
Akvaryumun boyutu çok küçük içindeki lepistesler bile kocaman gözüküyor.Akvaryumun boyutunu büyütüp discus olmasada en azından yakışıklı 2-3 damızlık melek yanlarına neon koyup biraz daha özel bitkiler seçersen güzel olabilir.
xen_44
kullanıcısına yanıt
Malesef şuan buna kalkışabilecek bütçem yok , ama ileride düşünüyorum.
Akvaryumun 35-40 cm ya var ya yok.Onun yerine 60 cm lik akvaryumlar var.Fiyatları 35-50 TL arasında onlardan bir tane alıp bitkileri biraz daha dağıtıp yer kaplayıp yeşillik sağlaması içi java mos türlerinden koyup daha güzel bir akvaryum yapabilirsin.Böylece seninde hobiye olan sevgin artar.
xen_44
kullanıcısına yanıt
haklısınız,önümüzdeki aylarda o şekilde yapabilirim.Teşekkür ederim ilginize.
Tank güzel fakat çok fazla erkek lepistes var .)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme