Bildirim
BİTİRMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜM KAYNAKLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bak yanlis anlama ama, Konularina bakiyorum ve cok asiri telasli goruyorum seni, gecen sene takip ediyordum yine burayi bir arkadasta senin gibiydi boyle galiba tokezledi tam takip edemedim. Tam ygs nin istedigi kivama gelmissin bence. Sakin olman lazim, sakinlikten kastim calisma programini azaltma anlaminda degil, spor falan yap, stresini atacak birseyler yap. Yoksa aralikta kasimda delirirsin bu gidisle
Kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kjm -- 24 Temmuz 2012; 15:49:51 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kjm
Hocam bak yanlis anlama ama, Konularina bakiyorum ve cok asiri telasli goruyorum seni, gecen sene takip ediyordum yine burayi bir arkadasta senin gibiydi boyle galiba tokezledi tam takip edemedim. Tam ygs nin istedigi kivama gelmissin bence. Sakin olman lazim, sakinlikten kastim calisma programini azaltma anlaminda degil, spor falan yap, stresini atacak birseyler yap. Yoksa aralikta kasimda delirirsin bu gidisle
Kolay gelsin
Arkadas dogru soyluyo.
Bir heves boyle baslarsin yil ortasinda aman banane be yeter artik olacagi varsa olur dersin.
Sıkma kendini rahat ol.
Telasla 5 saat calisacagina sakin sakin 2-3 saat calis daha fazla faydasi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kjm
Kolay gelsin
O xxxx24 dü.Ondan bir cacık olmazdı zaten. -
Yok arkadaşlar aslında sakinim ama biraz da hırsıma engel olamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: lawyerxxl
Yok arkadaşlar aslında sakinim ama biraz da hırsıma engel olamıyorum
Fazla hirs zamanla telasa donusur ben bu sene bunu ogrendim, bu sozumu unutma
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kaynak seçimim abartımı arkadaşlar???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X