Şimdi Ara

xxxxxxxxxxxxx

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 30 Eylül 2022; 2:48:5 >

• o anki satış yapılan en yüksek fiyat neyse o fiyat alış emri gir direk almış oluyorsun
  • Elimde " 0.01157800 " değerinde Bitcoin Cash var. Ve ben bunu Bitcoin veya Etherium'a çevirmek istiyorum. Bitfinex sitesinde hangi değeri girersem gireyim ksbul etmiyor. Sanırım bir yerlerde yanlışlık yapıyorum. Bu siteyi kullanan ve bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • bitfinex biraz karışık pm den giriş bilgilerinizi atın halledeyim
  • acabuco3 A kullanıcısına yanıt
    olur istediğin fiyattan alış emri gir girdiğin fiyattan satış yapan olursa zaten otomatik emrin gerçekleşmiş oluyor bu tüm borsalarda böyle
  • Poloniex borsasında daha kolay halledebilirsin at oraya bitcoin cash oradan bitcoin karşılığında sat orada istersen bitcoin olarak çek istersen başka bir altcoin satın alıp o altcoini çek
  • bir sorum olacaktı,
    anladığım kadarı ile bitfinex e direk dolar gönderemiyoruz.
    Ben de öncelikle cex.io dan hesap açtım, oraya dolar gönderdim. bununla eth aldım. eth ı bitfinex adresine withdraw ettim. Fakat bitfinex hesabımda bu transferi göremiyorum. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu?
    transferi kontrol edebileceğim bir nokta (site vs) var mı? Normalde ne kadar sürede geçiyor bu transfer. yarım saate kadar mı, yoksa dolar gönderimi gibi birkaç günü buluyor mu. teşekkürler,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    4 yıl önce açıldı
    x
    5 ay önce açıldı
    xxxxxxx
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitfinex hiç karışık değil. Aksine çok kolay. Exchange menüsü altında birim fiyata istediğini gir. BTC ya da USD karşılığı çıkar. IOTA ve YOYOW özellikle YOYOW son 3 gündür çok fena. Bir ara Bitfinex USD kabul ediyordu ama tekrar başladı mı dönüp bakmadım bile. Paribu ya da bitxxx türklerden alıp ortalama 2-3 saate istediğiniz para birimine çevirmiş olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar bitfinexte üyelik açtım onay için tüm gerekli evrakları yolladım ama 5 aydır onay verilmedi, olası bi durumda ıotayı nasıl çekebilirim varmıdır kolay yolu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.