Şimdi Ara

BiteSMS hakkında bir soru !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bitesms son sürüm kullanmaktayım ancak bir problem var SMS geldiginde sesli uyarı vermiyor bu sorun ile karşılaşan yada çözüm yolunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim . Mesaj sesi açık başka mesaj sesi de denedim sonuc değişmedi . Teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bite sms'in içindeki ses ayarlarına bakarmısın bide ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

Merhaba arkadaşlar bitesms son sürüm kullanmaktayım ancak bir problem var SMS geldiginde sesli uyarı vermiyor bu sorun ile karşılaşan yada çözüm yolunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim . Mesaj sesi açık başka mesaj sesi de denedim sonuc değişmedi . Teşekkürler .

sbsetting e bak. SMSAlerts kapalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspectT

bite sms'in içindeki ses ayarlarına bakarmısın bide ?

Teşekkür ederim cevaplar için arkadaslar ancak programın içinde mesaj sesi menüsü yok.
  • telefonun kendi ayarlarından mesaj sesi tanımlanmış mı ona bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESSAH !

telefonun kendi ayarlarından mesaj sesi tanımlanmış mı ona bak

Tanımlanmış hocam mesaj aesi değiştirip denedim olmamıştı
  • Arkadaslar bu biteSms ücretli uygulama mı? Jb ile indirdim fakat yuklenince 06/02 ye kadar deneme sürümü dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wodpress seo hakkında bir soru
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

quote:

Merhaba arkadaşlar bitesms son sürüm kullanmaktayım ancak bir problem var SMS geldiginde sesli uyarı vermiyor bu sorun ile karşılaşan yada çözüm yolunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim . Mesaj sesi açık başka mesaj sesi de denedim sonuc değişmedi . Teşekkürler .

Cok teşekkürler dediğinizi yaptım çözüldü problem suan ses geliyor mesaj geldiginde hic aklıma gelmemişti sbsettings kaynaklı olduğu .

• bende de hızlı cevap seceneginde arada bir safe moda atıyor nedir çaresi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

bende de hızlı cevap seceneginde arada bir safe moda atıyor nedir çaresi acaba

Bende de 1 kere oldu bahsettiğiniz durum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

quote:

Cok teşekkürler dediğinizi yaptım çözüldü problem suan ses geliyor mesaj geldiginde hic aklıma gelmemişti sbsettings kaynaklı olduğu .

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

• Arkadaslar bu biteSms ücretli uygulama mı? Jb ile indirdim fakat yuklenince 06/02 ye kadar deneme sürümü dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asli07

Arkadaslar bu biteSms ücretli uygulama mı? Jb ile indirdim fakat yuklenince 06/02 ye kadar deneme sürümü dedi.

Hangi repo dan indirdiniz hocam

• quote:

quote:

Arkadaslar bu biteSms ücretli uygulama mı? Jb ile indirdim fakat yuklenince 06/02 ye kadar deneme sürümü dedi.

Bigboss dan yükledim arkadasım.

• quote:

quote:

quote:

Bende bigboss dan indirdim malesef, bir de insanelyi reposunda mevcut sizde ki uyarı bende de var 1 ay deneme yazıyor olmadı insanelyi yi yüklerim. şimdilik jb tweak ve uygulamaları deniyorum restore etmeden sisteme kurduğum için stabil olanları restore edip sisteme kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 25 Ocak 2012; 0:58:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende bigboss dan indirdim malesef, bir de insanelyi reposunda mevcut sizde ki uyarı bende de var 1 ay deneme yazıyor olmadı insanelyi yi yüklerim. şimdilik jb tweak ve uygulamaları deniyorum restore etmeden sisteme kurduğum için stabil olanları restore edip sisteme kuracağım.

Sagol arkadasım ben de öyle yaparım o zaman :)

• Yeni konu açmadan burdan sorayım istedim. Bitesms yazısını değiştirmenin bir yolu var mi arkadaslar? İkonu orijinali gibi yeşil yapıyoruz da alttaki bitesms yazısı gözüme batıyor :))
  • Bitesms parasının hakkını veren nadir jailbreak uygulamalarındandır. Hiçbir güncellemede para istemez ve neredeyse sürekli güncellenir. İmkanınız varsa satın alın derim.
  • bu bitesms hakkında benimde bir sorum olucak.

5.1.1 bildirim ekranı sağ altında bitesms kısayolu mevcut bastıgımda kısayoldan msj ekranı geliyor mesajı yazıyorsun ama Kime kısmında numara ezberinizde yok ise rehbere girmiyor? herkezde böylemi ? yoksa rehbere giriyormu bu? (sadece bu kısayol sekmesinden bahsediyorum, ana menudeki bitesms den değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

bu bitesms hakkında benimde bir sorum olucak.

5.1.1 bildirim ekranı sağ altında bitesms kısayolu mevcut bastıgımda kısayoldan msj ekranı geliyor mesajı yazıyorsun ama Kime kısmında numara ezberinizde yok ise rehbere girmiyor? herkezde böylemi ? yoksa rehbere giriyormu bu? (sadece bu kısayol sekmesinden bahsediyorum, ana menudeki bitesms den değil)

yokmu cevap :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.