Bitcomettan sonra en iyi torrent programı hangısı arkadaslar.bazı trackerler dht network olayından dolayı kabul etmıolar.bana leecher bı program olmasını ıstıyorum.bitcometta torrent lınkı degıstırebılıoduk o tip bisey istiorum.azureus smasher modlu war ama bıtcomet kadar ıyı cekemıor.hadı bı el atın
uppp
Öncelikle hep leech hep leech dersen ondan sonra çekecek birşey bulamazsın nette çünkü seed eden kimse kalmaz herkes senin gibi düşünürse BitComet neredeyse bütün torrent sitelerinde yasaklandı. Azureus kullanabilirsin diğer peer'lara ulaşması kolaydır bir de utorrent diye bir program var onda kurulum gerekmiyor indirip çalıştırıyorsun. Ama onda da diğer peer'lara bağlanırken sorun yaşıyorsun. Azureus iyidir onun da kötü tarafı Java istemesi ve çok ram'den yemesi Hadi kolay gelsin..
abı yok mu baska :) azureus verımsız calıso
ayrıca 256k da %70 verimli calısan baglantı ıle elın 40 megabit gavuruna kaynak mı werıcem.ben yemeyeyım sen ye
quote:
Orjinalden alıntı: unstoppable
ayrıca 256k da %70 verimli calısan baglantı ıle elın 40 megabit gavuruna kaynak mı werıcem.ben yemeyeyım sen ye
abi şu cümlenden sonra benden sana yardım çıkmaz.Kimseden de çıkmaması gerekir
ya ben o baglantıya 49 mılyon werıorum.bisey cekmeden biseyler mı werıcem sızce mantıklı mı bu.256 kablo olsam 30/30 dl/ul yapsam amenna.5kb werdımmı sapıtıyor ınternet.suc benımmı.bende paylasmak ısterım.
ya ben o baglantıya 49 mılyon werıorum.bisey cekmeden biseyler mı werıcem sızce mantıklı mı bu.256 kablo olsam 30/30 dl/ul yapsam amenna.5kb werdımmı sapıtıyor ınternet.suc benımmı.bende paylasmak ısterım.
Dostum o zaman hep çekeyim hep çekeyim demeyeceksin herşeyi de çekmeyeceksin. Açarsan 4 kb upload merak etme herkesle paylaşırsın. Zaten kimse sana git 1.5 ratio tuttur demiyor ama en azından da 0.5 ya da 0.6 civarında olsun bence. Yine de sen bilirsina ama bu torrent olayı paylaşmaktan geçer. Herkes öyle düşünüp amaan bunlar benim 4 kb ıma mı kaldı nasıl olsa verenler var derse bir süre o verenler de vermeyince şey gibi kalırız ortada
Bu arada ABC torrent diye bir program da var ama açıkçası hiç kullanmadım en iyisi BitComet Azureus ve utorrenttir
"uTorrent" boyu küçük ama işlevi büyük bir program bence (gerçi hepsinin işlevi aynı ama bence en iisi, hatalı veri 2mb geçmedi daha; azureusta olsun bitcomette olsun 700mblık dosyaya 800-900 mb indiriyodum)
azureus bitcomet ten öncedir
G3 torrent. Tracker adresini değiştirebiliyorsun. Kullanması biraz zor. bitsoup BitComet'i banlayınca buna döndüm bende.
phatoshwest pekı hızlı mı bıtcomet kadar
evet ya bitsoup un bitcometi banlemesi çok kötü oldu
utorrent küçük ama marifeti büyük
arkadşlar ben limewire kullanıorum 256 adsl im genelde 25kb/s ile indirebiliorum ama hatta çok yüklenio bu sefer de sörf yapamıorum sayfalarda ben down yapıcam diosanız tavsiye ederim
bilgi paylaştıkça çoğalır
ya hızlı olması lazım.sistemi ne kadar somurdugu onemlı degeıl.azureus yaws geldı bana bıtcometa gore.bide torrent lınkı degıstırsın yeter :)
quote:
Orjinalden alıntı: le_vent_t
arkadşlar ben limewire kullanıorum 256 adsl im genelde 25kb/s ile indirebiliorum ama hatta çok yüklenio bu sefer de sörf yapamıorum sayfalarda ben down yapıcam diosanız tavsiye ederim
bilgi paylaştıkça çoğalır
Bilgisayarınıza CfosSpeed kurarsanız veri trafiğiniz biraz daha iyileşir
G3 torrent hızlı ama sorunlu biraz. Programı her açıp kapattığıda torrent'ı yeniden eklemek lazım. Sonra mecbur hash kontrolü yapıyor. Can sıkıcı birşey. G3 torrent kullanmayın.
Ama hızı iyi. 28kbyte ile çekiyorum 256kbit ADSL ile. Hızı iyidir. G3 Torrent kullanın.
mkkarabiyik ilgin için teşşekürler CfosSpeed i şimdi deniycem
bitsoup banladı torren tit banladı bi t orrentbytes kaldı işallah banlamaz o da.